Oyun için 4 GB RAM Yeter mi?

Konuyu hortlattığımın farkındayım fakat şöyle bir sorum olucak : Yeni aldığım laptobum özellikleri şöyle

İşlemci i7 6700HQ 2.6GHz , tubo ile 3.50GHz
Ekran kartı DDR5 Gtx 950m 4 GB 128 bit
Ram DDR4 2133 Mhz 4GB
HDD ise 1 TB 7200 RPM

Sizce bu özellikler Overwatch'ta 60 fps almamı engeller mi ram ?

(Ekran HD , soğutucu vs alıcam , sadece ramin düşük olması gözümü korkutuyor )

Ya arkadaşlar sizi anlamıyorum benim bir ara 4GB ram'in birisi bozuldu ve 1 hafta 4gb Ram'li kullandım bilgisayarımı ve GTA 5 deli gibi kastı ya bildiğin donarak oynuyordum tabi açılıştan 20-30 dakika sonra. Kim ne derse desin ben denedim test ettim 4 gb "günümüz" oyunları için yetersiz hele Ram seven oyunlar için (GTA5 & Black Ops 3) ...

Ya arkadaşlar sizi anlamıyorum benim bir ara 4GB ram'in birisi bozuldu ve 1 hafta 4gb Ram'li kullandım bilgisayarımı ve GTA 5 deli gibi kastı ya bildiğin donarak oynuyordum tabi açılıştan 20-30 dakika sonra. Kim ne derse desin ben denedim test ettim 4 gb "günümüz" oyunları için yetersiz hele Ram seven oyunlar için (GTA5 & Black Ops 3) ...

Eğer imzandaki özelliklerde oynuyorsan ki ramlerinin DDR3 olduğunu düşünüyorum ekran kartında yüksek değil ve FullHD de kasması normal bir kaç arkadaşla konuştum o yorumu yazdıktan sonra , çoğu kişi rahatça 40-50 fps aldığını söyledi ve takılma sorunuda olmuyormuş kaldı ki korsan oyun oynuyorlar . Bence sendeki sistem biraz dar boğaz yapıyor olabilir sonuçta 1080p ye 750ti yetmez diye düşünüyorum .Birde ayarları yüksek yaptıysan çok normal .

Yetmez darksouls III dragon age inqustion gibi oyunlar 6 istemeye başladı 8x2 1600 mhz set almanı öneririm zaten hepsi aynı fiyata geliyor 4 gb 80 100 lira 16 200 lira 16 al rahatına bak bence

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı