Ceyhun9771
Centipat
Hangi ekran kartını kullandığını nereden bileyim? Bütçe sınırı yok yazmış.
Hangi ekran kartını kullandığını nereden bileyim? Bütçe sınırı yok yazmış.
Kardeşim önerini vermiyorsun, buraya muhalefet olmaya geliyorsun. Adam insanların zamanını çalmak için boşuna sistem toplatmaya gelmiş.Profiline neden bakayım ki? Beni ilgilendirmez ben önerimi verir giderim.
Profiline neden bakayım ki? Beni ilgilendirmez ben önerimi verir giderim.
Vay arkadaş!Kardeşim önerini vermiyorsun, buraya muhalefet olmaya geliyorsun. Adam insanların zamanını çalmak için boşuna sistem toplatmaya gelmiş.
Tamam ver git o zaman. Adamın kurduğu sınırsız bütçem var diye saçma bir cümlenin niye avukatlığını yapıyorsun?
Saçma cümle mi? Belki miras kaldı veya eline büyük miktarda bir para geçti. Bütçe sınırı yok demek de bir saçmalık göremiyorum.
Bütçe sınırsızdan kastım 20K bir monitöre vermek değil hacı piyasadaki en sağlam parçalar neyse yazın ona göre bir hesaplama yapıp hareket edeceğim yeni bilgisayar almak istiyorum bu elimdekinin yosunları çıktı. 4K bir monitör 5K ya bulunuyor zaten. Gidip elmas kaplama monitörde alırım 500 bin TL'ye. Dediğimi anlasanız böyle tartışma çıkmazdı zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.