Intel Core i3 8.nesil kullanıyorum. Warzone gibi oyunlarda darboğaz yapıyor, Ryzen almayı planlıyorum fakat önce sizin de fikrinize danışmak istedim. Sizce AMD mi Intel mi? (Ryzen 5 2600X veya Intel Core i5 9400F alacağım duruma göre)
Bence AMD ama AMD'ler çok ısınır,sıkıntı çıkarır.Ben de bilgisayar bakıyordum bilgisayarcı arkadaşıma sorduğumda AMD'den uzak dur dedi.Oyunda yükses performans alırsın ama fazla ısınır.Bence AMD'den %15 - %20 daha az performans alırsın ama İntel kafanı ağrıtmaz.Mesela ben İntel Core i5 1035G1 kullanıyorum çok hızlı,ısınmıyor.Bence İntel.
AMD ısınmıyor, sorun çıkarmıyor. FX günleri geride kaldı.Bence AMD ama AMD'ler çok ısınır,sıkıntı çıkarır.Ben de bilgisayar bakıyordum bilgisayarcı arkadaşıma sorduğumda AMD'den uzak dur dedi.Oyunda yükses performans alırsın ama fazla ısınır.Bence AMD'den %15 - %20 daha az performans alırsın ama İntel kafanı ağrıtmaz.Mesela ben İntel Core i5 1035G1 kullanıyorum çok hızlı,ısınmıyor.Bence İntel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.