Oyun için AMD sistemler iyi mi?

Hocam oyun için falan sıkıntı çıkarmayacaksa uzun süre beni götürecekse AMD tercih edebilirim.

Attığım sistem iyi değil mi hocam.

Attığınız sistem iyi fakat F/P konusunada bakmak gerek ve F/P açısından kötü.

Ben de böyle biliyorum ama yazılımsal sorun çıkarıyor diye duymuştum pek güvenemiyorum.
Hocam tek tek dizme şansınız varmı yoksa bir sitedenmi almanız gerek ?

Hocam ilk olarak şu konuya açıklık getirelim, o dediğiniz sorunlar ekran kartı tarafında işlemcilerinde herhangi bir sorun yok. Ekran kartı tarafında da driverlarında sorunlar yasanabiliyor. 6000 serisinde bayağı azaldı ama. Zaten islemci tarafinda sorunu yok. Yanlış anlamissiniz olayi.

Attığınız sistem iyi fakat F/P konusunada bakmak gerek ve F/P açısından kötü.

Hocam tek tek dizme şansınız varmı yoksa bir sitedenmi almanız gerek ?
Hocam bütçem monitör dahil 16000-17000 iyi bir sistem olursa sıkıntı olmaz benim için.

Ekran kartı tarafında oluyor genellikle AMD'nin yazılımsal sorunları.
Anladım hocam.

Ekran kartı olarak 5600 RTX 3060 olur mu böyle.

Hocam size önerim youtubede fırsatli sistemler oluyor arada 17klik sistemler 14-15kya geliyor bazen daha ucuza onları takip etmeniz
Teşekkürler hocam her gün bakıyorum RTX sistemler olursa hızlı davranırım.

Hocam yüksek performans ve iyi bir monitör istiyorsanız en iyi seçeneklerden biri budur :
İşlemci 5600 yapıp,
Monitör olarak da :

Bu bütçede f/p RTX içeren sistem pek çıkmıyor, AMD daha çok tercih ediliyor.

Eğer f/p olsun uzun süre olsun sistem sıkıntı çıkarmayacaksa alabilirim hocam güveniyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…