Attığınız sistem iyi fakat o kadar para verilmez, önerdiğim sistem çok daha performanslı.Hocam oyun için falan sıkıntı çıkarmayacaksa uzun süre beni götürecekse AMD tercih edebilirim.
Attığım sistem iyi değil mi hocam.
Attığınız sistem iyi fakat o kadar para verilmez, önerdiğim sistem çok daha performanslı.Hocam oyun için falan sıkıntı çıkarmayacaksa uzun süre beni götürecekse AMD tercih edebilirim.
Hocam oyun için falan sıkıntı çıkarmayacaksa uzun süre beni götürecekse AMD tercih edebilirim.
Hocam tek tek dizme şansınız varmı yoksa bir sitedenmi almanız gerek ?Ben de böyle biliyorum ama yazılımsal sorun çıkarıyor diye duymuştum pek güvenemiyorum.
Hocam dediğiniz gibi iyi bir bilgisayar önerebileceğiniz var mı?Attığınız sistem iyi fakat F/P konusunada bakmak gerek ve F/P açısından kötü.
Ekran kartı tarafında oluyor genellikle AMD'nin yazılımsal sorunları.Ben de böyle biliyorum ama yazılımsal sorun çıkarıyor diye duymuştum pek güvenemiyorum.
Hocam bütçem monitör dahil 16000-17000 iyi bir sistem olursa sıkıntı olmaz benim için.Attığınız sistem iyi fakat F/P konusunada bakmak gerek ve F/P açısından kötü.
Hocam tek tek dizme şansınız varmı yoksa bir sitedenmi almanız gerek ?
Anladım hocam.Ekran kartı tarafında oluyor genellikle AMD'nin yazılımsal sorunları.
Hocam size önerim youtubede fırsatli sistemler oluyor arada 17klik sistemler 14-15kya geliyor bazen daha ucuza onları takip etmenizHocam bütçem monitör dahil 16000-17000 iyi bir sistem olursa sıkıntı olmaz benim için.
Teşekkürler hocam her gün bakıyorum RTX sistemler olursa hızlı davranırım.Hocam size önerim youtubede fırsatli sistemler oluyor arada 17klik sistemler 14-15kya geliyor bazen daha ucuza onları takip etmeniz
Hocam yüksek performans ve iyi bir monitör istiyorsanız en iyi seçeneklerden biri budur :Ekran kartı olarak 5600 RTX 3060 olur mu böyle.
Teşekkürler hocam her gün bakıyorum RTX sistemler olursa hızlı davranırım.
Bu bütçede f/p RTX içeren sistem pek çıkmıyor, AMD daha çok tercih ediliyor.Ekran kartı olarak 5600 RTX 3060 olur mu böyle.
Teşekkürler hocam her gün bakıyorum RTX sistemler olursa hızlı davranırım.
Eğer f/p olsun uzun süre olsun sistem sıkıntı çıkarmayacaksa alabilirim hocam güveniyorum size.Hocam yüksek performans ve iyi bir monitör istiyorsanız en iyi seçeneklerden biri budur :
İşlemci 5600 yapıp,
Monitör olarak da :404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu bütçede f/p RTX içeren sistem pek çıkmıyor, AMD daha çok tercih ediliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.