.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2016 #11 Paran varsa Intel, Paran yoksa AMD. Hiç birşeyin yoksa O zaman dans. O zaman dans Vol-2 / bobiler.org
Paran varsa Intel, Paran yoksa AMD. Hiç birşeyin yoksa O zaman dans. O zaman dans Vol-2 / bobiler.org
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 27 Eylül 2016 #12 .I.N.И.A. dedi: Paran varsa Intel, Paran yoksa AMD. Hiç birşeyin yoksa O zaman dans. O zaman dans Vol-2 / bobiler.org Genişletmek için tıkla... Zen gelince para olunca da AMD olur gibime geliyor, İ7 6900K'yı yendiler, üstelik tamamen bitirilmemişken.
.I.N.И.A. dedi: Paran varsa Intel, Paran yoksa AMD. Hiç birşeyin yoksa O zaman dans. O zaman dans Vol-2 / bobiler.org Genişletmek için tıkla... Zen gelince para olunca da AMD olur gibime geliyor, İ7 6900K'yı yendiler, üstelik tamamen bitirilmemişken.
aygunbayir Hectopat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 477 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2016 #13 Paran azsa ve dört çekirdekli bir işlemciye ihtiyacın varsa AMD, Ekran kartı alacak paran yoksa AMD APU, Geriye kalan tüm koşullarda Intel. Şuan AMD işlemcilerin mimarisi çok kötü. İnşallah AMD Zen mimarili işlemciler gelince tüm bunlar değişecek.
Paran azsa ve dört çekirdekli bir işlemciye ihtiyacın varsa AMD, Ekran kartı alacak paran yoksa AMD APU, Geriye kalan tüm koşullarda Intel. Şuan AMD işlemcilerin mimarisi çok kötü. İnşallah AMD Zen mimarili işlemciler gelince tüm bunlar değişecek.
EisenHertz Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 785 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2016 #14 @Creeptomani hocam kolay gelsin bende q9400 işlemci var sistemimiz hemen hemen aynı. RX 460 alacağımda oyun performansın nasıl?
@Creeptomani hocam kolay gelsin bende q9400 işlemci var sistemimiz hemen hemen aynı. RX 460 alacağımda oyun performansın nasıl?
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 27 Eylül 2016 #15 EisenHertz dedi: @Creeptomani hocam kolay gelsin bende q9400 işlemci var sistemimiz hemen hemen aynı. RX 460 alacağımda oyun performansın nasıl? Genişletmek için tıkla... Başka bir konu aç, öyle yardım ederiz...
EisenHertz dedi: @Creeptomani hocam kolay gelsin bende q9400 işlemci var sistemimiz hemen hemen aynı. RX 460 alacağımda oyun performansın nasıl? Genişletmek için tıkla... Başka bir konu aç, öyle yardım ederiz...
EisenHertz Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 785 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2016 #16 KralGS dedi: Başka bir konu aç, öyle yardım ederiz... Genişletmek için tıkla... Konu açmıştım RX460 a çıktı her yol. Görmüşken sorayım dedim.
KralGS dedi: Başka bir konu aç, öyle yardım ederiz... Genişletmek için tıkla... Konu açmıştım RX460 a çıktı her yol. Görmüşken sorayım dedim.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 27 Eylül 2016 #17 EisenHertz dedi: Konu açmıştım RX460 a çıktı her yol. Görmüşken sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Valla RX460 darboğaz yapar gibime geliyor.
EisenHertz dedi: Konu açmıştım RX460 a çıktı her yol. Görmüşken sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Valla RX460 darboğaz yapar gibime geliyor.
Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 27 Eylül 2016 #18 28 nm Amd İntel'e bu kadar yakınken. Aynı Nanometrede napar artık. İntel fanboy mod on! Ben anlatmaktan bıktım insanlar ne kullanıyorsa en iyisi o demek istiyor.
28 nm Amd İntel'e bu kadar yakınken. Aynı Nanometrede napar artık. İntel fanboy mod on! Ben anlatmaktan bıktım insanlar ne kullanıyorsa en iyisi o demek istiyor.
Creeptomani Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 2.029 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2016 #19 EisenHertz dedi: @Creeptomani hocam kolay gelsin bende q9400 işlemci var sistemimiz hemen hemen aynı. RX 460 alacağımda oyun performansın nasıl? Genişletmek için tıkla... Güzel kart, ben memnunum, güç tüketimi az performans tam da beklediğim gibi. Senin işlemcin ile darboğaz yapabilir belki.
EisenHertz dedi: @Creeptomani hocam kolay gelsin bende q9400 işlemci var sistemimiz hemen hemen aynı. RX 460 alacağımda oyun performansın nasıl? Genişletmek için tıkla... Güzel kart, ben memnunum, güç tüketimi az performans tam da beklediğim gibi. Senin işlemcin ile darboğaz yapabilir belki.
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2016 #20 AMD kalitelidir Intel ise performanslıdır. Halen Athlon X2 240 işlemci kullanıyorum.