AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İşlemci için ayırdığım bütçe 1600 TL. İşlemci daha düşük fiyata olursa monitörü biraz daha yüksek tutacağım.
Buradaki işlemcilerden birisi 4/8 ve 6 GPU çekirdeği içeriyor, diğeri 4/4 ama 8 GPU çekirdeği içeriyor. Hangisi daha performanslı olur? İkisinden birine OC yapsam Ryzen 5 3400G performansına yakın bir performans elde eder miyim?
Ryzen 5 3400G ile bunlar arasında çok fark olur mu? Beklemeye değer mi? Açıkçası ne zaman beklesem sonu benim için iyi olmadı
Oynamayı düşündüğüm oyunlar:
CS:GO
Belki Valorant
Warband ve modları
Age of Empires 2 DE
L4D2
Kaldıracaksa Dying Light
Bannerlord
Sistemin kaldıracağı CoD oyunları.
Ryzen 3 4300GE hakkında fazla test videosu bulamadığımı ve işlemciyi 3200MHz CL16 değerlerinde çift kanal RAM ile kullanacağımı da belirteyim
@Akif hocam, Ryzen 3 3200G kullanan birisi olarak ne düşünüyorsunuz?
hocam daha iyi bir dahili GPU kullanması sebebiyle APU sistemde 2200G (yanlış yazmışım) veya 3400G daha iyi olmaz mı?
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Kusuruma bakmayın fiyatlar hiç sabit değil.
Bende APU sistem dizmeyi düşünüyordum ve 1500'e 3400G ilanı gördüğümü hatırlıyorum.
Fiyatlar burada da uçmuş
Oyun performansı anlamında 5 TL'lik bile fark yok. İnsanlar 4. nesil diye daha iyi sansa da APU'da geçerli değil bu. İşlem gücü anlamında fark olsa da oyun performansı aynı. Eğer ileride ekran kartı takmayıp sabit şekilde kullanacaksan 3200G al geç boşa para dökme.
Oyun performansı anlamında 5 TL'lik bile fark yok. İnsanlar 4. nesil diye daha iyi sansa da APU'da geçerli değil bu. İşlem gücü anlamında fark olsa da oyun performansı aynı. Eğer ileride ekran kartı takmayıp sabit şekilde kullanacaksan 3200G al geç boşa para dökme.
Ya bu sayılara takılmayın. Eğer bir kez alıp değiştirmeden kullanacaksan en yüksek oyun performansına odaklan. O da 3400G'de var elbette. 3200G ile arasında aşırı fark olmasa da temiz, düzgün, garantili bir ürünü değerinde alabiliyorsan 3400G alınabilir ikinci elde de.