BF4 nasıl olur hocam?
Daha oynamadım. Bilmiyorum ama internette kesinlikle vardır.
Hangi çözünürlükte oynatıyor?
Hatırlamıyorum. Pazar gününden sonra kardeşim oynamaya başlar. O zaman bakayım.
Hocam Spotify konusunda etiket attım bir el atsanız?
BF4 nasıl olur hocam?
Hangi çözünürlükte oynatıyor?
3400G'den de mi?
4 thread daha fazla hocam.
Diğer işlemcide 8 GPU çekirdeği olması kafamı karıştırıyor.yoksa 2. el Ryzen 5 3400G bakmak daha mı mantıklı?
Oyunda sana 200 TL'lik getirisi var mı?Atlanan bir şey var 3400G ile 4300GE APU olarak aynı güce sahip. YouTube'da testleri var.
4300G vs 3400g
NOT: 4300G diyecek olanlar çıkacak şimdiden açıklayayım 4300G ile 4300GE arasındaki tek fark 4300G base clock 3.8 iken 4300GE'nin 3.5 başkada bir farkı yok.
3200G almak yerine 4 çekirdek, 4 İş Parçacığı (Sanal Çekirdek). 4300GE al hocam. 4 çekirdek, 8 İş Parçacığı (Sanal Çekirdek). 200TL fark var sadece.
Ben bolca araştırmasını yapıp aldım memnunum.
İşlemci gücü daha yüksek olsa da grafik performansı ya aynı ya da daha düşük olacak. Bu modeller bize hitap etmiyor.Yakın zaman önce R7 5700G çıktı. Yakında satışta olur.
Benchmarkları incelemeni öneririm. En kötü durumda bile 4700G'nin üstüne kalıyor. 3400G vs. zaten rakibi değil.İşlemci gücü daha yüksek olsa da grafik performansı ya aynı ya da daha düşük olacak. Bu modeller bize hitap etmiyor.
Oyunda sana 200 TL'lik getirisi var mı?Veya genel kullanımda var mı?
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.