Oyun için Apu mu Fx Mi Yoksa i3 İşlemci mi Seçmeliyim?

38865

Megapat
Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar toplayacağım ama işlemcide karar veremedim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. (Ekran kartım yok - 6GB ram alıcam - Gta 4 , Assasin's Creed 4 gibi oyunlar oynayacağım) Sizce bana en uygun işlemci hangisi?

İ3:
Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Amd a8:
Amd A8 5600K Soket Fm2 3.6Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + Hd7560D Gpu - Vatan Bilgisayar

Amd FX:
FX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Amd a8:
AMD A8 7600 Soket FM2+ 3.8GHz 4MB Cache 65W 32nm İşlemci + R7 GPU - Vatan Bilgisayar

Amd Fx:
Amd Fx X6 6300 Soket Am3+ 3,5Ghz 14Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar

Ayrıca işlemciye uygun anakartta önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle saolun ama ekran kartım yok ve uzun bir sürede almayacağım.Bide OC hayatımda hiç yapmadım. Bütcem 350 TL(sadece işlemci için 350)

FX X6 6300 bence. Yanına güzel bir ekran kartı alırsan söylediğin oyunları rahatlıkla oynarsın. Ekran kartı alamayacaksan A10 7850 iyidir.

A10 alırsam 6Gb ram ile dediğim oyunları orta ayarlarda takılma olmadan oynatabilirmiyim?

a10 yerine a8 alırsam çok büyük bi performans kaybı yaşarmıyım?

İçinde zaten iyi bir gpu olmadığından bariz bir kayıp olur A10 daha iyidir ve söylediğiniz oyunları oynayabilirsiniz.

Not: A10 vardır, A10 vardır. Alacaksanız 7850 alacaksınız başka apu işinizi görmez gibi. Bütçe konusunda bir sıkıntınız var sanırım. Unutmayın sabrın sonu selamettir.

A10 7850K performansı;

Gta 4:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AC 4 :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı