Oyun için Bluetooth 5.1 vs 5.3 kulaklık

Wayx

Hectopat
Yer
LTFM
Trendyol'dan indirimde iken 372 TL'ye aldığım (indirim bitince fiyatı 399 oldu) kulaklık kendisi. 2 gün içinde kargodan geldi. Kablosuz kulak içi kulaklık başlangıç segmentine göre bayağı iddialı. Ses kalitesi, estetik duruşu her şeyiyle mükemmel. Tam bir öğrenci dostu kulaklık.

500 TL'ye kadar bütçesi olan arkadaşlara gözüm kapalı öneriririm. (aldıktan sonra Imagine Dragons - im so sorry dinleyin kulak orgazmı yaşayacaksınız.)

İncelemede teknik detaylara girmedim zira kulaklık konusunda çok teknik bilgim yok ama teknik açıdan birçok inceleme videosu var YouTube'ta.

Eki Görüntüle 1885990 Eki Görüntüle 1885992

Hocam ikinci kulaklık ve oyun için sizce Bluetooth 5.1 mi alayım 5.3 mü alayım? Bir de oyunda nasıl fazla gecikme var mı? Bilgi verirseniz çok iyi olur oyun hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikinci kulaklık ve oyun için sizce Bluetooth 5.1 mi alayım 5.3 mü alayım? Bir de oyunda nasıl fazla gecikme var mı? Bilgi verirseniz çok iyi olur oyun hakkında.
Ben kullanıyorum valorant'da kulaklığın oyun modu olmasına rağmen ben unutuyorum açmayı çünkü normalde de bir gecikme fark etmedim ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı