Oyun için curved monitör alınır mı?

enbw0w

Hectopat
Merhaba arkadaşlar genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Alışkanlıktan dolayı düz ekranlı bir monitör almak istiyorum ama aynı özellikerde 144 Hz 24inc curved 300 TL daha ucuz. Ne gibi bir fark yaratır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Uzun süre curved monitör kullandım daha henüz bir yararını göremedim, Kesinlikle şu sebepten almalısın diyebileceğim bir yanı yok ona verceğin parayla daha iyi bir monitör al bence dostum.

Merhaba arkadaşlar genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Alışkanlıktan dolayı düz ekranlı bir monitör almak istiyorum ama aynı özellikerde 144 Hz 24inc curved 300 TL daha ucuz. Ne gibi bir fark yaratır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Curved daha pahalı olması gerekmiyor mu ? Bence kaçırmayın alın derim.

Curved'ın avantajını görmeniz için 27'' hatta 32'' bir monitör kullanıyor olmanız gerekmekte ki o kıvrımın görüş açınıza sağladığı faydayı görebilesiniz. Bunun dışında biraz derinlik algısı katar. Bana kalırsa Curved yerine Düz ve daha iyi özelliklere sahip bir model tercih edebilirsiniz.

Dostum curved farkını yaşamak için Samsung, Asus, Msi gibi daha kaliteli markaların 27” curved monitörlerini kullanmalısın. Ayrıca sırf oyun için istiyorsan kaliteli bir TN panel monitör almanı öneririm. Sırf curved diye 1300₺‘ ye alt segment bir monitör alıpta ölü piksellerle, kalitesiz panel ve çerçevelerle, en sinir bozanıda ışık sızmalarıyla uğraşmanı önermem çünkü ben yaşadım. Curved in farkı varmı dersen elbette kaliteli curved monitörlerde anlaşılan bir farkı var. Yapısı itibariyle seni oyuna bağlıyo ve VA panel olduğu için çok canlı renkleri var. Ama dediğim gibi kaliteli markalarda. 1300₺ ye alıcağın curved monitörü de tahmin edebiliyorum. Tek önerim uzak dur.

Yorumlarınızı okuyup ve biraz araştırma yaptıktan sonra 300 tl fazla verip düz bi tn panelli ekran almaya karar verdim. teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı