ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar selam, verim alabileceğim ama sıkıntı çıkarmayan Custom Windows öneriniz var mı? Oyun için, Valorant, CS, FIFA 24 ve diğer oyunlar için problem yaşamadan max performans alabileceğim Custom OS arıyorum.
Arkadaşlar selam, verim alabileceğim ama sıkıntı çıkarmayan Custom Windows öneriniz var mı? Oyun için, Valorant, CS, FIFA 24 ve diğer oyunlar için problem yaşamadan max performans alabileceğim Custom OS arıyorum.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 7 Temmuz 2024 #2 Custom Windows sıkıntı hocam hiç girmeyin o işelere. Eğer illaki geçeceğim diyorsan AtlasOS diğerlerine göre daha fazla FPS veriyor.
Custom Windows sıkıntı hocam hiç girmeyin o işelere. Eğer illaki geçeceğim diyorsan AtlasOS diğerlerine göre daha fazla FPS veriyor.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #3 Alis124 dedi: Custom Windows sıkıntı hocam hiç girmeyin o işelere. Eğer illaki geçeceğim diyorsan AtlasOS diğerlerine göre daha fazla FPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı derken, güvenlik ile ilgili mi? Ayrıca AtlasOS oyunları sıkıntısız açar mı?
Alis124 dedi: Custom Windows sıkıntı hocam hiç girmeyin o işelere. Eğer illaki geçeceğim diyorsan AtlasOS diğerlerine göre daha fazla FPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı derken, güvenlik ile ilgili mi? Ayrıca AtlasOS oyunları sıkıntısız açar mı?
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 7 Temmuz 2024 #4 ByGny dedi: Sıkıntılı derken, güvenlik ile ilgili mi? Ayrıca AtlasOS oyunları sıkıntısız açar mı? Genişletmek için tıkla... Güvenlik ve stabil çalışma anlamında. Bir de bazı oyunlar sürekli çöküyor.
ByGny dedi: Sıkıntılı derken, güvenlik ile ilgili mi? Ayrıca AtlasOS oyunları sıkıntısız açar mı? Genişletmek için tıkla... Güvenlik ve stabil çalışma anlamında. Bir de bazı oyunlar sürekli çöküyor.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #5 Alis124 dedi: Güvenlik ve stabil çalışma anlamında. Bir de bazı oyunlar sürekli çöküyor. Genişletmek için tıkla... Peki başka iyi OS var mı?
Alis124 dedi: Güvenlik ve stabil çalışma anlamında. Bir de bazı oyunlar sürekli çöküyor. Genişletmek için tıkla... Peki başka iyi OS var mı?
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #6 ByGny dedi: Peki başka iyi OS var mı? Genişletmek için tıkla... Custom OS kulanmayın bence onun yerine Windows 10 LTSC 2019 kullanın.
ByGny dedi: Peki başka iyi OS var mı? Genişletmek için tıkla... Custom OS kulanmayın bence onun yerine Windows 10 LTSC 2019 kullanın.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 7 Temmuz 2024 #7 ByGny dedi: Peki başka iyi OS var mı? Genişletmek için tıkla... reviOs ile Ghost Spectre var. Ghost Spectre ile AtlasOs kafa kafaya gidiyor.ReviOs daha önce kullanmadım bilmiyorum.
ByGny dedi: Peki başka iyi OS var mı? Genişletmek için tıkla... reviOs ile Ghost Spectre var. Ghost Spectre ile AtlasOs kafa kafaya gidiyor.ReviOs daha önce kullanmadım bilmiyorum.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #8 Alis124 dedi: ReviOS ile Ghost Spectre var. Ghost Spectre ile AtlasOS kafa kafaya gidiyor. ReviOS daha önce kullanmadım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ghost Spectre kullanmıştım bence atlasa göre daha iyi daha hızlı.
Alis124 dedi: ReviOS ile Ghost Spectre var. Ghost Spectre ile AtlasOS kafa kafaya gidiyor. ReviOS daha önce kullanmadım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ghost Spectre kullanmıştım bence atlasa göre daha iyi daha hızlı.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #9 ByGny dedi: Peki başka iyi OS var mı? Genişletmek için tıkla... LTSC 2019 öneririm.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #10 CapsNumScroll dedi: Custom OS kulanmayın bence onun yerine Windows 10 LTSC 2019 kullanın. Genişletmek için tıkla... memcathzr dedi: LTSC 2019 öneririm. Genişletmek için tıkla... Performansı nasıl, dinamik mi bir sorun ile karşılaşır mıyım?
CapsNumScroll dedi: Custom OS kulanmayın bence onun yerine Windows 10 LTSC 2019 kullanın. Genişletmek için tıkla... memcathzr dedi: LTSC 2019 öneririm. Genişletmek için tıkla... Performansı nasıl, dinamik mi bir sorun ile karşılaşır mıyım?