Oyun için Custom OS önerisi

1720353654709.png

Tavsiyem kernelos 22H2 Lite sürümünü kullanmanız aşağıya boştaki kullanım değerlerini bırakıyorum. Kurduktan sonra sürücüleri kurdum gereksiz hizmetleri kapattım ve 1-2 Tweak aracı kullandım ve memnunum gerçekten sizde kurarsanız farkı hissedeceksiniz eski bir bilgisayara sahibim ve hızlandığını net bir şekilde söyleyebilirim.

Dosya Ekleri

• 12.png
    12.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 64
Ognitorenks, Atlas OS, FR33THY Optimizasyon

Daha detaylı düzenlenmiş bir Custom OS arıyorsan XOS bakabilirsin. Custom OS güvenmiyorsan FR33THY'nin normal Windows'a uyguladığı optimizasyon ayarlarını yapabilirsin. Custom OS ile ufak tefek farkların dışında aynı oluyor. Bilgin varsa NTLite ile kendin de düzenleyebilirsin.

Düşük ya da yüksek sistem fark etmez düzenlenmiş Windows her türlü stock Windows'a göre daha iyi performans veriyor.

Ognitorenks, Atlas OS, FR33THY Optimizasyon

Daha detaylı düzenlenmiş bir Custom OS arıyorsan XOS bakabilirsin. Custom OS güvenmiyorsan FR33THY'nin normal Windows'a uyguladığı optimizasyon ayarlarını yapabilirsin. Custom OS ile ufak tefek farkların dışında aynı oluyor. Bilgin varsa NTLite ile kendin de düzenleyebilirsin.

Düşük ya da yüksek sistem fark etmez düzenlenmiş Windows her türlü stock Windows'a göre daha iyi performans veriyor.

Dediğinizi değerlendireceğim, teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı