memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #21 ByGny dedi: Daha çok performans ve uyumluluk istiyorum ya, ama gerekli uygulamaları çalışsın, crash veya sorun olmasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok fazla performans farkı olmaz.
ByGny dedi: Daha çok performans ve uyumluluk istiyorum ya, ama gerekli uygulamaları çalışsın, crash veya sorun olmasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok fazla performans farkı olmaz.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #22 memcathzr dedi: Çok fazla performans farkı olmaz. Genişletmek için tıkla... LTSC mi diyorsunuz, peki 2019 LTSC mi 2021 mi?
memcathzr dedi: Çok fazla performans farkı olmaz. Genişletmek için tıkla... LTSC mi diyorsunuz, peki 2019 LTSC mi 2021 mi?
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #23 ByGny dedi: LTSC mi diyorsunuz, peki 2019 LTSC mi 2021 mi? Genişletmek için tıkla... Ne kadar güncel o kadar iyi. Windows 11 LTSC kullanabilirsiniz isterseniz. Ama sisteminiz iyiyse LTSC gibi sürümleri kullanmanıza gerek yok.
ByGny dedi: LTSC mi diyorsunuz, peki 2019 LTSC mi 2021 mi? Genişletmek için tıkla... Ne kadar güncel o kadar iyi. Windows 11 LTSC kullanabilirsiniz isterseniz. Ama sisteminiz iyiyse LTSC gibi sürümleri kullanmanıza gerek yok.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #24 Spydea dedi: Ne kadar güncel o kadar iyi. Windows 11 LTSC kullanabilirsiniz isterseniz. Ama sisteminiz iyiyse LTSC gibi sürümleri kullanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bence de. Sırf 5-10 FPS için bu kadar uğraşa gerek yok gibi.
Spydea dedi: Ne kadar güncel o kadar iyi. Windows 11 LTSC kullanabilirsiniz isterseniz. Ama sisteminiz iyiyse LTSC gibi sürümleri kullanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bence de. Sırf 5-10 FPS için bu kadar uğraşa gerek yok gibi.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #25 Spydea dedi: Ne kadar güncel o kadar iyi. Windows 11 LTSC kullanabilirsiniz isterseniz. Ama sisteminiz iyiyse LTSC gibi sürümleri kullanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 LTSC iyi midir hocam, 1050 Ti i5 6500 16 GB RAM'im var, bir problem yaşar mıyım?
Spydea dedi: Ne kadar güncel o kadar iyi. Windows 11 LTSC kullanabilirsiniz isterseniz. Ama sisteminiz iyiyse LTSC gibi sürümleri kullanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 LTSC iyi midir hocam, 1050 Ti i5 6500 16 GB RAM'im var, bir problem yaşar mıyım?
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #26 ByGny dedi: Windows 11 LTSC iyi midir hocam, 1050 Ti i5 6500 16 GB RAM'im var, bir problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bir problem yaşamazsınız ama normal Windows sürümlerinden birisini de kullanabilirsiniz. Valorant oynuyorsanız Windows 11 için TPM 2.0 gerekiyor.
ByGny dedi: Windows 11 LTSC iyi midir hocam, 1050 Ti i5 6500 16 GB RAM'im var, bir problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bir problem yaşamazsınız ama normal Windows sürümlerinden birisini de kullanabilirsiniz. Valorant oynuyorsanız Windows 11 için TPM 2.0 gerekiyor.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #27 ByGny dedi: Windows 11 LTSC iyi midir hocam, 1050 Ti i5 6500 16 GB RAM'im var, bir problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Öyle bir sistemde stok Windows 11 kur. Ben superliteyi felan kötü sistemlere kuruyordum(eba canavarlarına). Ki zaten 3. Nesil Intel i3 işlemcili sistemde bile Windows 11 kullandım bir ara. Sıkıntı da yaşamadım. Spydea dedi: Bir problem yaşamazsınız ama normal Windows sürümlerinden birisini de kullanabilirsiniz. Valorant oynuyorsanız Windows 11 için TPM 2.0 gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Rufus ile o bile kaldırılabiliyor. En basiti. Windows 11 ilk çıktığı beta versiyonlarda bile o doğrulama kırılmıştı kolayca zaten.
ByGny dedi: Windows 11 LTSC iyi midir hocam, 1050 Ti i5 6500 16 GB RAM'im var, bir problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Öyle bir sistemde stok Windows 11 kur. Ben superliteyi felan kötü sistemlere kuruyordum(eba canavarlarına). Ki zaten 3. Nesil Intel i3 işlemcili sistemde bile Windows 11 kullandım bir ara. Sıkıntı da yaşamadım. Spydea dedi: Bir problem yaşamazsınız ama normal Windows sürümlerinden birisini de kullanabilirsiniz. Valorant oynuyorsanız Windows 11 için TPM 2.0 gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Rufus ile o bile kaldırılabiliyor. En basiti. Windows 11 ilk çıktığı beta versiyonlarda bile o doğrulama kırılmıştı kolayca zaten.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #28 memcathzr dedi: Rufus ile o bile kaldırılabiliyor. En basiti. Windows 11 ilk çıktığı beta versiyonlarda bile o doğrulama kırılmıştı kolayca zaten. Genişletmek için tıkla... Ama Valorant oynanmıyor.
memcathzr dedi: Rufus ile o bile kaldırılabiliyor. En basiti. Windows 11 ilk çıktığı beta versiyonlarda bile o doğrulama kırılmıştı kolayca zaten. Genişletmek için tıkla... Ama Valorant oynanmıyor.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #29 Spydea dedi: Ama Valorant oynanmıyor. Genişletmek için tıkla... Valorant oynatmıyorsa sıkıntı.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #30 ByGny dedi: Valorant oynatmıyorsa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... TPM 2.0'ınız var mı?