memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #41 Şu an ghost spectre Windows 11 kullanıyorum çok iyi performans veriyor. Windows 11 LTSC çıkınca Windows 11 LTSC'ye geçeceğim.
Şu an ghost spectre Windows 11 kullanıyorum çok iyi performans veriyor. Windows 11 LTSC çıkınca Windows 11 LTSC'ye geçeceğim.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2024 #42 memcathzr dedi: Şu an Ghost Spectre Windows 11 kullanıyorum çok iyi performans veriyor. Windows 11 LTSC çıkınca Windows 11 LTSC'ye geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabilirim sitesi vesaire var mı, kurarsam Valorant oynayabilir miyim, performans alır mıyım?
memcathzr dedi: Şu an Ghost Spectre Windows 11 kullanıyorum çok iyi performans veriyor. Windows 11 LTSC çıkınca Windows 11 LTSC'ye geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabilirim sitesi vesaire var mı, kurarsam Valorant oynayabilir miyim, performans alır mıyım?
nasteisha Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #43 ByGny dedi: Arkadaşlar selam, verim alabileceğim ama sıkıntı çıkarmayan Custom Windows öneriniz var mı? Oyun için, Valorant, CS, FIFA 24 ve diğer oyunlar için problem yaşamadan max performans alabileceğim Custom OS arıyorum. Genişletmek için tıkla... kernel kur geç atlas fln leş kalıyor yanında
ByGny dedi: Arkadaşlar selam, verim alabileceğim ama sıkıntı çıkarmayan Custom Windows öneriniz var mı? Oyun için, Valorant, CS, FIFA 24 ve diğer oyunlar için problem yaşamadan max performans alabileceğim Custom OS arıyorum. Genişletmek için tıkla... kernel kur geç atlas fln leş kalıyor yanında