Oyun için en iyi Custom OS nedir?

Windows 7 yazanlar delirmiş mi? Sistemi gayet yeterli Windows 10 için fakat sadece Ram ve SSD alırsa sorunu düzelecektir. Ayrıca Windows 7 artık mazide kalmış bir işletim sistemi o yüzden asla kullanlmamalı.

Şu an Ghost Spectre'ye geçmeyi düşünüyorum depolama olarak diğer OS'lara göre 10GB daha az ve CPU + RAM kullanımı oldukça az normal Windows'a göre Windows 7E geçemem çünkü artık hiçbir oyun desteklemiyor.

Sizin problem HDD sistem o kadar eski değil bu kaç ay öncesinde athlon x4 4gb ram ve 5670 le kullaniyordum win 10 SSD vardı o pcde, SSD alırsanız problem kalmaz. HDD içinse 8.1 iyidir yada ltsc olabilir.

Ben kullandığımda yaşamamıştım.

Anladım ama internetten bakınca hiç normal Windows 10 veya diğer Custom OS'lar ile karşılatırma videosunu bulamadım hatta direk test videoları yok.

Sizin problem HDD sistem o kadar eski değil bu kaç ay öncesinde Athlon X4 4 GB RAM ve 5670 le kullaniyordum Windows 10 SSD vardı o PC'de, SSD alırsanız problem kalmaz. HDD içinse 8.1 iyidir ya da LTSC olabilir.

Şu an HDD ile bir sorun yaşamıyorum ki sadece Windows 10 bana sorun yaşattırıyor ve Windows'un hizmetleri yüzünden %90 CPU ve %95 bellek kullanımı oluyor FX 6300 sayesinde SSD gibi hızlı zaten şu an.

Anladım ama internetten bakınca hiç normal Windows 10 veya diğer Custom OS'lar ile karşılatırma videosunu bulamadım hatta direk test videoları yok.

Şu an HDD ile bir sorun yaşamıyorum ki sadece Windows 10 bana sorun yaşattırıyor ve Windows'un hizmetleri yüzünden %90 CPU ve %95 bellek kullanımı oluyor FX 6300 sayesinde SSD gibi hızlı zaten şu an.

Evet pek bilinmeyen bir Custom Windows ama çoğu Custom Windows'a taş çıkartır.

ReviOS ve Ghost Spectre öneririm, onun dışında bir de Youtuber bir arkadaş var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı