Oyun için en iyi işlemci nedir?

attackhan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Kasam da 13700k işlemcim var ama memnun değilim arkadaşım R7 7800x3D aldı benden yüzde 50 daha iyi FPS alıyor CS2'de. Bende hissiyat olarak FPS'in yanında memnuniyetsizliğim var. Şu an için en iyi seçenek 7800x3D mi olur yoksa başka bir önerisi olan olur mu? Mümkünse yanına uyumlu anakart önerisi de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Kasam da 13700k işlemcim var ama memnun değilim arkadaşım R7 7800x3D aldı benden yüzde 50 daha iyi FPS alıyor CS2'de. Bende hissiyat olarak FPS'in yanında memnuniyetsizliğim var. Şu an için en iyi seçenek 7800x3D mi olur yoksa başka bir önerisi olan olur mu? Mümkünse yanına uyumlu anakart önerisi de alabilirim.

Yakın zamanda 9800x3D çıkacak onu bekle. Anakart olarak da MSI B650 Tomahawk olabilir.

Yakın zamanda 9800x3D çıkacak onu bekle. Anakart olarak da MSI B650 Tomahawk olabilir.
adamın bilgisayarının çöp olduğuna karar verdin .
yeni parça alması gerektıgıne karar verdin
bu parçaların henuz cıkmadıgını öğrenip üstüne bir de adama beklemesini söyledin .

yahu sen kafayı mı yedin ?

adamın taş gibi işlemcisi var .
sıkıntı başka bir yerde ,
amd işlemcili arkadaş bu oyun özelınde yaşadıgı performans farkını işlemci farkı ile değil baska bir donanım veya yazılım sayesınde gerceklestırdı muhtemelen

CS2 ile buna karar vermeyin hocam. Her güncellemeyle değişiyor bende verdiği FPS. İlk çıktığı zamanlar 160 idi sonrasında 400e falan çıktı. Şimdiki güncellemeyle 120 zor alıyorum. Uzun süre araştırma yapmış birisi olarak da söyleyebilirim ki oyun için olan işlemci açısından AMD Ryzen Intel'den daha iyi. Intel render'lama vs. açısından daha iyi sadece.

R7 7800x3D aldı benden yüzde 50 daha iyi FPS alıyor CS2'de.

13700K ile aynı ekran kartı, aynı çözünürlük, aynı ayarlarda %50 daha az FPS alman mümkün değil, 7800x3D çok süper bir işlemci ama o kadar fark olması imkansız.

Bilemiyorum ben 240lık soğutma kullanıyorum o ise 400 küsür yeni çıkanlardan :) Sorun soğutma da desem aşırı bir ısınma yok, olması gereken değerlerde.. Ani ısınma oluyorda kendini mi kısıyor işlemci onu da bilemedim. Açıkçası beni en çok cezbeden insanların sürekli 7800x3d den bahsetmesi ve memnun olması :) Eski işlemci mi de alacak biri çıkacaktır eminim

Bilemiyorum ben 240'lık soğutma kullanıyorum o ise 400 küsur yeni çıkanlardan :) Sorun soğutma da desem aşırı bir ısınma yok, olması gereken değerlerde. Ani ısınma oluyorda kendini mi kısıyor işlemci onu da bilemedim. Açıkçası beni en çok cezbeden insanların sürekli 7800x3DDen bahsetmesi ve memnun olması :) Eski işlemci mi de alacak biri çıkacaktır eminim.

13700K'den AM5'e geçmek için anakart da değiştireceksin ama kesinlikle buna değecek bir fark yok, YouTube'daki çoğu video da fake, %50 fark mümkün değil ayrıca 13700K işlemci olarak daha güçlü, 7800x3D önbelleği sayesinde daha fazla FPS veriyor oyunlarda. 7800x3D şu an çok zamlandı alınır yanı yok, 9000x3D serisi işlemciler çıkınca belki ucuzlar.

13700K'den AM5'e geçmek için anakart da değiştireceksin ama kesinlikle buna değecek bir fark yok, YouTube'daki çoğu video da fake, %50 fark mümkün değil ayrıca 13700K işlemci olarak daha güçlü, 7800x3D önbelleği sayesinde daha fazla FPS veriyor oyunlarda. 7800x3D şu an çok zamlandı alınır yanı yok, 9000x3D serisi işlemciler çıkınca belki ucuzlar.
Teşekkür ederim

13700kdan 7800x3D geçmek için çok bir neden yok bence evet 7800x3D oyunlarda çok iyi ama sizin sistemde yeterince güçlü bu konuda. Tek sıkıntı biosunuzun güncellemesini bir an önce muhakkak yapın işlemcinizde sorun yoksa olmaması için mühim bir konu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı