Oyun için en iyi işletim sistemi

DemirS

Kilopat
Daha fazla  
Şu an bilgisayarımda Windows 10 yüklü ve temiz kurulum yapacağım. Sizce Windows 7'ye geçmeli miyim?
Sistemim:
i5 4590
12GB DDR3 1600MHZ
1TB HDD
Şu an GTA V'te FPS drop ve texturelerin geç yüklenmesi gibi sorunum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'ye verilen destek yakında bitecek. Yani kaç yıllık işletim sisteminden ne verim alabilirsiniz ki? Tavsiyem Windows 10 elbette ama hala sorunum var derseniz de gereksiz hizmetleri kapatabilirsiniz. Bir de modifiye Windows'lar var. Gereksiz metro uygulamalar silinmiş hizmetler kapanmış halde. En çok bilineni Windows Kokteyl Edition'dır. Ne zamandır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Bunu da tavsiye ederim. :)

Windows 10'un LTSB 1703 sürümünü kullanıyorum şu an memnunum. 1-2 eski oyun hariç diğer oyunlarda performans düşüklüğü yaşamadım şu ana kadar. Tavsiyem LTSC 1809 sürümünü yükleyip birkaç ince ayar yapman. İşte o zaman adamakıllı bir işletim sistemi oluyor yoksa diğer türlü Windows 10 işkenceye dönüşür bloatware uygulamaları, gereksiz telemetri hizmetleriyle falan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı