Oyun için en iyi iyi işletim sistemi hala Windows 10 mu?

Ben ağır oyun oynayacağım Forza 5 Spider-Man falan yani FPS olarak dedim.

Eğer 11.nesil ya da daha önce bir işlemciniz varsa Windows 10 kurabilirsiniz ya da W11 keyfinize kalmış ama 12.nesil işlemcilerde sistemin daha stabil çalışması için W11 kurulması lazım.

Eğer ağır oyunlarda daha fazla FPS almak istiyorsanız Windows 10 tercihim daha az kod satırı ve kolaylık bakımından o yüzden Windows 7 performans açısından yüksek FPS alıyor.

Windows 10 Home SL. Miss.
Evet haklısınız bunu kullanması daha İi.

Hem 10 FPS fark az bir şey değil Cyberpunk 2077'de 10 FPS ciddi bir fark haberiniz olsun.
10 FPS artı demedim ki hocam, bütün oyunlarda da 10 FPS demedim. Genel olarak fark yok üç aiağı beş yukarı saçmalıyor işte.

Windows 11 mavi ekran raporlarında dahi 10 olarak gözüküyor, yamalı bohça hepsi.
Arkadaş burada Windows 10 mu Windows 11 mi konusunu açmış başka konulara çekmeyelim rica etsem.
Rica etsem konu başlığını tekrar okuyup tekrar geri cevap yazman çünkü konu sahibi oyun için en iyi işletim sistemi hala 10 mu diye sormuş, ben de Opensuse diyorum.

Mesele fps değil anlamadınız, işlemciniz yüzünden w11 kurmanız şart zaten 5 sayfadır diyorumda.

Hayır Linux dediniz konu sahibi Windows 10 alakalı soru sormuş sizi başka bir işletim sistemini diyorsunuz bir de bana mı tekrar okuyun diyorsunuz sabahtan beri burada Windows 10 ve Windows 11 tartışması yapıyorum siz okusanız daha doğru olur amacım kavga çıkartmak değil.

Mesele FPS değil anlamadınız, işlemciniz yüzünden W11 kurmanız şart zaten 5 sayfadır diyorumda.

Şart değil bunu aklınıza geçirin kullandığı sistem Windows 10'da iyi çalışır Windows 11'de 6 sayfadır anlatıyorum anlamıyorsunuz güncelliğini bakımından Windows 11 ama sorun ve kolaylık istiyorsa Windows 10 dedim kaç kere bunu kullanmama rağmen siz hala ısrar ediyorsunuz.

Neyse siz bildiğinizi yapın iyi forumlar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…