Oyun için en iyi iyi işletim sistemi hala Windows 10 mu?

Hocam sizin sitemde W11 daha stabil çalışacatır W11 kurun zaten Windows 10 yavaş yavaş ömrünün sonlarına geliyor. E Core yani verimlilik çekirdekleri çok daha stabil çalışacatır. 12.nesil ve üstü işlemcilere yani hibrit işlemcilere W11 kurulmalı 12. Nesil işlemcili sisteme Windows 10 vs 11

Windows 10 ömrünü bitirmedi hala Windows 7 kullananlar var Windows 11 geçen sene çıktı bir önceki nesil Windows 10 oluyor şimdi gelirsek verimlilik çekirdekleri daha stabil çalışır diyorsunda oyun ve render testlerinde hemen hemen ayni sonuçlar alıyor hatta oyunlarda 1 veya 2 FPS daha fazla alıyor Windows 10 bana göre Windows 10 kurulmalı.

Eğer 11.nesil ya da daha önce bir işlemciniz varsa Windows 10 kurabilirsiniz ya da W11 keyfinize kalmış ama 12.nesil işlemcilerde sistemin daha stabil çalışması için W11 kurulması lazım.

RTX 3090 ve Ryzen 7 5800x3D kullanan birisiyim hepsi yeni nesil ama hatalar var cidden ben Windows 11 kötümseri değil bazı kullanıcıların deneyimi ve kendi deneyimimi yola çıkarak Windows 10 tercih edilmeli diyorum.

Ve behlül bey burası toksik yapma yeri değil burada konuyu çözmeyecekseniz eğer yazmayın insanların aklını karıştırmayın.

Hocam r7 5800x3d de verimlilik çekirdekleri yok bu yüzden keyifinize göre w10 yada w11 kurabilirsiniz ama vermlilik çekirdekleri olan birinin w11 kurması çok daha iyi olacaktır çünkü w11 verimlilik çekirdeklerini daha iyi optimize eder bu nedenden w11 diyorum.

Hocam R7 5800x3D de verimlilik çekirdekleri yok bu yüzden keyifinize göre Windows 10'ya da W11 kurabilirsiniz ama vermlilik çekirdekleri olan birinin W11 kurması çok daha iyi olacaktır çünkü W11 verimlilik çekirdeklerini daha iyi optimize eder bu nedenden W11 diyorum.

Yani işlemcisi i7 i9 tarzı olsaydı eğer dediğiniz gibi Windows 11 kullanmasını tercih ederdim ama i5 kullanan birisinin verimlilik çekirdekleri o kadar stabil olması zor zaten ve sistemi Windows 10 daha iyi yakışır diye düşünüyorum.

Öyle değil hocam o 12.nesil olan tüm işlemcilerde geçerli i7 veya i9 ile alakası yok yani i9 11980hk gibi verimlilik çekirdekleri olamayan bir işlemci kullansaydı keyfine göre w10 yada w11 kurabilirdi pek fark etmezi ama 12.nesil olan tüm mobil işlemcilerde verimlilik çekirdekleri olduğundan w11 daha sağlıklı olur diyorum.

Öyle değil hocam o 12.nesil olan tüm işlemcilerde geçerli i7 veya i9 ile alakası yok yani i9 11980HK gibi verimlilik çekirdekleri olamayan bir işlemci kullansaydı keyfine göre Windows 10'ya da W11 kurabilirdi pek fark etmezi ama 12.nesil olan tüm mobil işlemcilerde verimlilik çekirdekleri olduğundan W11 daha sağlıklı olur diyorum.

Bende öyle diyorum dikkatli okursanız hk veya ks diye bir şey demedim i7 i9 12. nesil tarzı kullansaydı dediğiniz gibi yani bu olaylardan ders çıkarırsak ikisi de yakın işletim sistemi ama Windows 11 bazen hata verebilir o kadar.

Hocam şuan w11den alınan hatalar baya azaldı hatta yok diyebilirim, arkadaşa w11 home sürümünü kurmasını öneririm çünkü pro sürümünde geliştiriciler için ekstra olarak koyulan seçenekler var w 11 home kurması çok daha iyi olur.

Hocam şu an W11'den alınan hatalar bayağı azaldı hatta yok diyebilirim, arkadaşa W11 Home sürümünü kurmasını öneririm çünkü Pro sürümünde geliştiriciler için ekstra olarak koyulan seçenekler var W 11 Home kurması çok daha iyi olur.

Birkaç hata dışında hatalar azaldı ancak hala var Windows 11 Pro'da neredeyse hiç yok kendim kullandım ben Windows 10 hata olmayaşını ve herhangi bir sorun yaramadığı için Windows 10 dedim ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı