Oyun için en iyi Linux dağıtımı nedir?

Evet o normal. Bu arada Linux tarafından ciddi bir performans beklentiniz olmasın. GPU'nuz Vulkan'ı desteklese de desteklediği sürümü eski.
Windows 10 pro kullanmakdan iyimidir ben linuxa güvenilirlik açısından güveniyorum

Evet o normal. Bu arada Linux tarafından ciddi bir performans beklentiniz olmasın. GPU'nuz Vulkan'ı desteklese de desteklediği sürümü eski.
İlk önce dual boot yapıp sisteme bakmam lazım hoşuma giderse devam linuxdan

Archinstall scripti ile herkes kurabiliyor artık. Arch'da da o kadar optimize yapmaya gerek kalmadı, Protonup-qt ile halledilebiliyor.

CachyOS ve bazzite ile vanilla Arch arasındaki fark Proton-ge'den ibaret değil. Ciddi Kernel modifikasyonları yapıyor adamlar. Cachyos ekibi her x86_64 versiyonu için ayrı derlenmiş repoya falan sahip. Evet bunlar büyük farklar değiller ve elle yapılabilen şeyler ama cachy ve bazzite bunları benim yerime yapıyorken niye gidip archla uğraşayım ki?

Cevabı bu yazıda vermiştim.

Destek sonunu dert ediyorsanız LTSC kullanabilirsiniz. Gizliliği kastediyorsanız Linux kesinlikle Windows'tan öndedir.
Ltsc yaptım ama ne yazık ki kötü Beğenmedim bazı uygulamalar ne yazık ki lot desteklemediği için geri Windows 10 proya geçtim teşekkürler

Ltsc yaptım ama ne yazık ki kötü Beğenmedim bazı uygulamalar ne yazık ki lot desteklemediği için geri Windows 10 proya geçtim teşekkürler
Bide şu pop OS çok çıkıyor önüme balon gibi geliyor sizin düşünceleriniz nedir heleki Yusuf İpekde görüyorum

Dünden beri linux dağıtımı arıyorum hangisi iyi diye nobara kurdum bu sefer aşırı yavaş çalışıyor cmdden ayar falan çekmeme rağmen Windows 10 pro dan daha yavaştı

Pop!_OS daha betada. Son kullanım için henüz uygun değil. Erken testlerde selefinden daha iyi performans gösterdiğini söyleyen testler gördüm ama tam sürüme çıkmadan bir şey demek zor.

Pop!_OS daha betada. Son kullanım için henüz uygun değil. Erken testlerde selefinden daha iyi performans gösterdiğini söyleyen testler gördüm ama tam sürüme çıkmadan bir şey demek zor.
O zaman hocam şöyle ki en iyi seçenek bazzite 2.secenek cachy OS eğer ki doğru dediysem şimdi bazziteyi laptopa kurayım.

Rufusdan direkt flash belleğe ordan direkt laptopa boot etsem olur değil mi arkadaşlar

Rufusdan direkt flash belleğe ordan direkt laptopa boot etsem olur değil mi arkadaşlar

Son düzenleme:

Rufus yerine Ventoy kullanman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…