Oyun için en iyi Linux dağıtımı nedir?

Hocam sudo apt install Steam yazacaksınız otomatik iniyor zaten veya grafik arayüzünden mağazasından kurabilirsiniz(Play Store gibi)

Hazır paket kurmak bence bir avantaj değil yapay zekaya indirmek istediğiniz şeyi sorun size verdiği kodu Konsol'a yapıştırın.

Hocam çok büyük bir ikilemde kaldım Pop!_OS mı Ubuntu mu diye.

Pop us o kadar pöpüler bir dağıtım değil ayırca cosmic kullandıklarından destek bulman çok zor olur Ubuntu ise yılların güvenilir dağıtımı.

Hocam düz Ubuntu mu yoksa bu Kubuntu falan kursam fark falan ediyor mu ayrıca Proton falan bunlar ön yüklü mü geliyor yoksa flathubdan falan mı yüklüyoruz bir de ben MTA oynuyorum ona göre kurmak istiyorumda sana zahmet bilgilendirirsen sevinirim.

Hocam düz Ubuntu mu yoksa bu Kubuntu falan kursam fark falan ediyor mu ayrıca Proton falan bunlar ön yüklü mü geliyor yoksa flathubdan falan mı yüklüyoruz bir de ben MTA oynuyorum ona göre kurmak istiyorumda sana zahmet bilgilendirirsen sevinirim.

Düz Ubuntu kur en iyisi o dur diğer dağıtımlar Ubuntu'nun evlatları gibi düşün temeli ondan alınarak yapılıyor ancak Ubuntu kadar pöpüler değil hiçbiri.

Proton ise şöyle sen Steam'e indirince otomatik iniyor zaten.

Ayrıca Linux maceranda senin en iyi dostun yapay zeka olacak ona aklına takılan soruları sorabilirsin.

Düz Ubuntu kur en iyisi o dur diğer dağıtımlar Ubuntu'nun evlatları gibi düşün temeli ondan alınarak yapılıyor ancak Ubuntu kadar pöpüler değil hiçbiri.

Proton ise şöyle sen Steam'e indirince otomatik iniyor zaten.

Ayrıca Linux maceranda senin en iyi dostun yapay zeka olacak ona aklına takılan soruları sorabilirsin.

Yapay zekaya pek güvenmemek lazım Ubuntu Türk topluluk daha mantıklı ayrıca flathub sayesinde şu GeForce NOW falan indirdiğim zaman oynayabiliyorum galiba oynamamizi sağlayan uygulamanın ismini unuttum ama dediğin gibi yapay zeka şu an için en mantıklı ve hızlı cevaplar için doğru karar ve ayrıca Linux'u kullanmayı az çok biliyorum Yusuf ipek sağ olsun :)

Yapay zekaya pek güvenmemek lazım Ubuntu Türk topluluk daha mantıklı ayrıca flathub sayesinde şu GeForce NOW falan indirdiğim zaman oynayabiliyorum galiba oynamamizi sağlayan uygulamanın ismini unuttum ama dediğin gibi yapay zeka şu an için en mantıklı ve hızlı cevaplar için doğru karar ve ayrıca Linux'u kullanmayı az çok biliyorum Yusuf ipek sağ olsun :)

Yapay zekaya sormayı bilirsen gayet doğru cevaplar alırsın. Ben eski laptopuma ilk Linux kurma sırasında ve sonrasında kullandığım PC'ye Dual boot yapma aşamasında hep yapay zekadan yardım aldım. Kurulum, kurduktan sonra kurulacak uygulamalar için tavsiye ve sorun yaşadığımda hatayı yazdığım gibi anında cevabını verdi. Öcü gibi bakmamak lazım yapay zekaya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı