Oyun için en iyi Windows sürümü

İşletim sistemi
Windows 10

fatih1452

Centipat
Makaleler
1
Şu anda Win 10 Home kullanıyorum oyunlarda kasma oluyor. Oyun için hangisinde daha çok FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzamdan AIDA64 sonucunu paylaşın sadece BIOS konusu ise. Oyun konularına fazla bakmıyorum :)
konuyu iraz inceledim sadece gecikme testi yaptırmış ve ses sürücün ile ağ sürücün gecikmeleri etkileyen faktörler. Temiz önyükleme yapıp bunların yazılımları varsa devre dışı bırakırsınız.

Şimdi AIDA64 indirip sonucumu mu atayım?
İmzamdan AIDA64 sonucunu paylaşın sadece BIOS konusu ise. Oyun konularına fazla bakmıyorum :)
konuyu iraz inceledim sadece gecikme testi yaptırmış ve ses sürücün ile ağ sürücün gecikmeleri etkileyen faktörler. Temiz önyükleme yapıp bunların yazılımları varsa devre dışı bırakırsınız.

Hocam az yardımcı olursan çok sevinirim. Pek fazla anlamadım.

İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın sadece BIOS konusu ise. Oyun konularına fazla bakmıyorum :)
Konuyu iraz inceledim sadece gecikme testi yaptırmış ve ses sürücün ile ağ sürücün gecikmeleri etkileyen faktörler. Temiz önyükleme yapıp bunların yazılımları varsa devre dışı bırakırsınız.
Eğer siz gidip düşük bir özellikli bilgisayara ve HDD olmayan bilgisayara Windows 10 kurduysanız kusura bakmayın ama FPS düşüklüğü olması kaçınılmaz.

Hocam şimdi geri eski sürümüne dündürsem degişir mi kasma?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    71,6 KB · Görüntüleme: 47
Şimdi AIDA64 indirip sonucumu mu atayım?
İmzaya diyorum, gir diyorum, bak diyorum oku diyorum. Aida64 yazılmış diyorum :D
Bir öğrenemediniz imza sistemini kaç senedir.

İmzaya diyorum, gir diyorum, bak diyorum oku diyorum. AIDA64 yazılmış diyorum :D.
bir öğrenemediniz imza sistemini kaç senedir?

Hemen yapıyorum hocam.
Hemen yapıyorum hocam.

İmzaya diyorum, gir diyorum, bak diyorum oku diyorum. AIDA64 yazılmış diyorum :D.
bir öğrenemediniz imza sistemini kaç senedir?

file:///C:/Users/FAT%C4%B0H/Desktop/Report.htm
Hocam link bu.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
MediaFire
Bunlardan birine upload edeceksin dosyayı ve paylaşacaksın.

MediaFire.

Napacagım burada şimdi.
MediaFire.

Hocam şunu bir yapsaydık sana zahmet ya.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    33,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı