Oyun için en performanslı Windows 10 sürümü nedir?

niermadeutusch

Hectopat
Arkadaşlar Windows 10 1803 kullanmaktayım. Oyunları tam ekranda oynayınca aşırı derecede FPS düşüşü ve pencereleri de oynasam çok kasıyor. 1703'de böyle bir sorunum yoktu. Sizce hangi sürümünü indirip kurmalıyım oyun için?

Bu rehberdeki programsız yapılacak şeyleri ben zaten çoktan yapmıştım. Ama sanırım yaptığım son Windows güncellemesi ile eskiden olmayan oyunları tam ekranda alınca kasma sorunu yaşanıyor. Tek çare 1703 format sanırsam.
Eski sürümü geri yüklemeyi dene ayarlardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşüncem 1703 sonrası aşırı bozulmalar meydana geldi ve bu sebepten dolayı 1607 ya da 1703 sürümüne geçiliyor. Tavsiyem güncel sürümü kullanın. Ama sorunuza cevap olarak şunu verebilirim. Performansı daha iyi istiyorsan Windows 10 LTSB sürümüne bakabilirsin. Bilgisayarını yoracak uygulamalar bulunmuyor onda. Fakat o sürümü tavsiye etmem kurumsal firmalar için sonuçta.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı