https://share.temu.com/Hxr7V9IEBEABunda 3311 var hocam 3395'e göre daha düşük kalıyor yanında şarj istasyonu var mı emin değilim Temu linkini görmem lazım onun için. Şarj istasyonu olmadan ne yapılıyor inanın bende bilmiyorum.
Şarj istasyonu dongle yerine geçiyor diye biliyorum.
Rehber: Oyuncu Farelerinde Kullanılan Sensörler, Özellikleri ve Sıralaması
Üretici(ler) SENSÖRLER IPS (Saniyede Max Okunan İnç Sayısı) G (İvme) DPI (CPI) Sensör Türü PixArt & Razer Razer Focus Pro 750IPS 70G 30K Optik PixArt PAW3395 650IPS 50G 26K Optik PixArt & Razer Razer Focus+ 650IPS 50G 20K Optik PixArt PAW3399 650IPS 50G 20K Optik Steelseries & PixArt...www.technopat.net
MC olmayan model tercih etmeniz çok daha mantıklı gibi duruyor. Şarj istasyonu varmış yanında ama değmez gibi.
O olmadan da kullanılabilmesi lazım sonuçta bir aparat hasar alır veya kaybolursa mouse boşa gider.
O olmadan da kullanılabilmesi lazım sonuçta bir aparat hasar alır veya kaybolursa mouse boşa gider.
Hocam yeni kullanıcı olmama rağmen arada 1000 TL fiyat farkı oluyor. Pro'da maalesef indirim gözükmüyor. Böyle almakta biraz saçma olacak gibi haha.
Kablolu kullanılıyordur.
Hocam bende de öyle oldu uygulamayı silip yükledim yeni hesap açtım hocamın dediği gibi, o şekil düzeldi.
Hocam yeni kullanıcı olmama rağmen arada 1000 TL fiyat farkı oluyor. Pro'da maalesef indirim gözükmüyor. Böyle almakta biraz saçma olacak gibi haha.
Onu da denedim de olmadı, bir ürün linki falan bulmak lazım sanırım bulamadım.
Şu an Pro modeli alınmıyor zaten, düzgünce talimatları uygularsanız AJ159 Dual modelini 514 TL'ye alabilirsiniz.
Onu da denedim de olmadı, bir ürün linki falan bulmak lazım sanırım bulamadım.
Herhangi bir reklama tıklamaya gerek var mı? Bir de ürünün linkini atabilir misiniz aratınca bulamadım Temu içinde.
Bu linkten Temu'yu indireceksin ve açacaksın. https://www.temu.com/kuiper/uk1.htm...youtube&_x_ns_creative=4021560234&is_retain=1
Aratınca bulamazsın, aşağıda attığım linkten girince gözüküyor.