Oyun için GTX 1050 Ti sistem tavsiyesi

pythonx

Hectopat
Daha fazla  
Kartım GTX 1050 Ti. Seçtiğim sistem bu. Yorumlar mısınız ?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride ekran kartını upgrade etmeyi düşünüyorsan olabilir fakat belirli bir süre bu sistemle gideceksen bence cpu ve psu israf olmuş.

Neden ? Açıklar mısınız ?S

Neden? Açıklar mısınız ?
Ryzen 7. Nesil işlemcilerden daha fazla önbellek ve çekirdeğe sahip. Render alanında İntel'den daha iyi fakat tek çekirdek performansında Intel daha iyi fakat yeni nesil oyunlarda tek çekirdek değilde daha fazla çekirdek kullanılıyor. Çift çekirdek performansında Ryzen daha iyidir. Bilmem anlatabildim mi?

Ryzen alın. i5 7400 GTX1070 ile azıcık darboğaz yapıyor. R5 1400 veya R5 1600 düşünebilirsiniz.
Hocam şimdi gerçi Ryzen serisi nasıl bilmiyorum ama sanki oyun için alırken işlemciyi İntel almazsam kumar oynamış gibi hissediyorum. Risk gibi. FPS önemli benim için.

Hocam şimdi gerçi Ryzen serisi nasıl bilmiyorum ama sanki oyun için alırken işlemciyi İntel almazsam kumar oynamış gibi hissediyorum. Risk gibi. FPS önemli benim için.
2-3 FPS için sorunlu mimarili işlemci mi alacaksınız? Bu zamandan sonra artık çoklu çekirdek kullanılıyor. Render işlemcinin asıl gücüdür. Ryzen Renderda fark atıyor.

Ryzen 7. Nesil işlemcilerden daha fazla önbellek ve çekirdeğe sahip. Render alanında İntel'den daha iyi fakat tek çekirdek performansında Intel daha iyi fakat yeni nesil oyunlarda tek çekirdek değilde daha fazla çekirdek kullanılıyor. Çift çekirdek performansında Ryzen daha iyidir. Bilmem anlatabildim mi?
2-3 FPS için sorunlu mimarili işlemci mi alacaksınız? Bu zamandan sonra artık çoklu çekirdek kullanılıyor. Render işlemcinin asıl gücüdür. Ryzen Renderda fark atıyor.
Renderle işim yok ki benim. Ya şimdi bir kere alıyorum korkuyorum o yüzden adam gibi olsun. Pişman olmayayım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı