10 takla falan atmıyoruz. Tartışmaya argüman sunuyorsan doğru düzgün sun. Windows'ta .exe indirip next next next yapmaktansa apt install paketadı yazmayı tercih ederim.
Başlangıç dostu dağıtımlarda Windows gibi kuruluyor diyorum hala anlamıyor üstüne ileri düzey dağıtımlarda çok daha kolay kodlarını bilirsen. Daha fazla konuşmak istemiyorum.
10 takla falan atmıyoruz. Tartışmaya argüman sunuyorsan doğru düzgün sun. Windows'ta .exe indirip Next Next Next yapmaktansa apt install paketadı yazmayı tercih ederim.
10 takla falan atmıyoruz. Tartışmaya argüman sunuyorsan doğru düzgün sun. Windows'ta .exe indirip Next Next Next yapmaktansa apt install paketadı yazmayı tercih ederim.
İvedilikle size teşekkür etmek istiyorum.
Esasında tarzım olağandır. Türkçemizi güzel ve doğru kullanırsak hem örnek oluruz hem de dilimiz için elimizden gelen tek hususu fiile çevirmiş oluruz.
Eğer Doom falan oynayacaksaniz Windows 98 SE, DOS oyunları için MS-DOS, GTA SA seviyesi oyunlar için Windows XP, GTA V dengi için Windows 7, modern oyunlar için ise Windows 10 veya 11.