purpleguy
Hectopat
Windows 7.
Windows 7 ve Windows 8.1 kurmak istemiyorum. Lenovo vantage, driver uyumluluğu, WLAN driverı gibi sıkıntılar yaşıyorum.
Windows 7.
Normal değil hocam. Team verirseniz bir göz atarım neler çalışıyor diye.Benim Windows 10 Single Language 64 bit 21H1 boşta 2 GB RAM yiyor normal mi? Arkada çalışan gereksiz şeyler de kapalı.
Windows 10 Home Single Language kur yalnız gereksiz gördüğün tüm hizmetleri kaldırmanı öneririm. Hatta market bile düzgün çalışmıyor. Onu bile halledebilirsin.Windows 7 ve Windows 8.1 kurmak istemiyorum. Lenovo vantage, driver uyumluluğu, WLAN driverı gibi sıkıntılar yaşıyorum.
Normal değil hocam. Team verirseniz bir göz atarım neler çalışıyor diye.
Normal değil hocam. Team verirseniz bir göz atarım neler çalışıyor diye.
peki hangi windows 10 sürümü kullanıyodun o zmn format atmadıysan söylermisin veya hatırlıyosan .Neden oynayamasın kardeşim? Evet, ilk çıktığında (2015-2016) öyleydi Windows 10 ama şu an oyun için gayet ideal. 35 FPS sebebi sisteminizde, arkaplan uygulamaları vs. de olabilir. Benim 4 GB RAM'im var daha yüksek FPS alıyorum.
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?Windows 10'la oyun oynayamazsın. Benim sistemim 6 GB RAM vs. ben 130 FPS aldığım CS:GO'da, Windows 10'a geçince 35 FPS çakıldı. Kısacası oyun ile Windows 10 yan yanaa gelmez.
6 GB RAM ile Windows 10 kullanamazsın zaten. En az 8 GB RAM'in olacak.
ya bende windows 10 fps düşürüyo ama kurmak istiyorum . 4 gb rma var pentium b960 var hdd var 5400rpm kurulurmu veya windows 10 da fps sorunu nasıl düzelticem 21h2 de düz elcek daha iyi rahat olcak dediler öylemi cidden ?Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Ben Windows 11'i 6 GB RAM'le kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çekmiyorum.
Genelde hep Pro sürümünü kullandım.peki hangi windows 10 sürümü kullanıyodun o zmn format atmadıysan söylermisin veya hatırlıyosan .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.