FiratH22
Decapat
Arkadaşlar merhaba, ben oyun bilgisayarı alacağım ve size 3 tane bilgisayardan hangisini almam gerektiğini söylemenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bunu almayı düşünüyorum şuan kararımı değiştirdim fakat bu sistemde ekran kartı yok yorumlarında yinede iyi performansı oldugu yazıyordu iyimidir sizce bu arada bütçem 1500-1800tl arasıHiç birini alma çöp sistemler. Attığın sistemler ne geliştirmeye açık ne performanslı nede 2. El para edecek durumda değil. Bu sistemi öneririm.
1800 liraya zorlayabilirsek GTX 960,GTX 970 sistem kurarız 2.el uygun olur mu?Bunu almayı düşünüyorum şuan kararımı değiştirdim fakat bu sistemde ekran kartı yok yorumlarında yinede iyi performansı oldugu yazıyordu iyimidir sizce bu arada bütçem 1500-1800tl arası
Bazı arkadaşlarım bana bunları gösteriyorlar ben "teneke,çöp" diyorum bana "Olum bu i7 görmüyor musun?" diyor bende gülüp geçiyorum.Tüm bilgisayarlar çöp. Parçaların çoğu 5 seneden daha eski. Büyük ihtimal çıkma parçalar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.