Oyun için hazır bilgisayar önerisi

FiratH22

Decapat
Katılım
31 Mayıs 2019
Mesajlar
57
Böyle sistemleri önermiyorum ancak birini seçmemi isterseniz en mantıklısı 3. olan. Yine de kendiniz toplasanız daha ucuza ve anakart ve psu olarak daha kaliteli bir PC toplarsınız. Bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
 
Hiç birini alma çöp sistemler. Attığın sistemler ne geliştirmeye açık ne performanslı nede 2. El para edecek durumda değil. Bu sistemi öneririm.
Bunu almayı düşünüyorum şuan kararımı değiştirdim fakat bu sistemde ekran kartı yok yorumlarında yinede iyi performansı oldugu yazıyordu iyimidir sizce bu arada bütçem 1500-1800tl arası
 
Çift kanal ram olduğu için performans alabilirsiniz ancak tam performans alabilmek için ramlari 2993 mhz hızına overclok yapmanız gerekecek. Aynı zamanda toplamda 8gb ram var ve anakartın 2 ram slotu olduğundan yükseltme yaparken daha fazla maliyet çıkaracak. Bu arada 8gb ramin 2 gb kadarını ekran kartına vermek zorundasınız yani size 6gb ram kalıyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı