Merhaba, oyun oynamak için hazır sistem arayışındayım. Bütçem 35-40 bin TL arası. Önerileriniz için teşekkürler.
Merhaba, oyun oynamak için hazır sistem arayışındayım. Bütçem 35-40 bin TL arası. Önerileriniz için teşekkürler.
Sistemi özelleştirdim.![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Curious 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Aynı sistemi aynı anda atmak?
Farklı sistemler sizin attığınız sistemin anakart özelleştirmelerini çok beğenmedim.
Farklı sistemler sizin attığınız sistemin anakart özelleştirmelerini çok beğenmedim.
Secure boot sorunlu model anakart uğraşılmaz baş ağrıtır.Evet hocam attığımız sistem sizin için en uygunu olacaktır.
Durun hemen bakayım.
![]()
Curious 9060XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.