Oyun için HD 6870 Sistem

Ben pek anlamıyorum . Anlık bana yardımcı olurmusunuz ? Bu arada takas iptal oldu , başka seçeneklere bakıyorum.

O site çoğu bilgileri yalan !. O sitenin, forumda paylaşılması yasak. Cevabınızı düzeltmenizi öneririm. Her test pratik gibi olmuyor.

aaa yasak mı paylaşmak niye ki
yalan olacak bir şey yok ki insanlar kendileri oyluyorlar kendi CPU larını.

Pratik dediniz ya işte kullanan insanların oylarıyla yapılıyor o benchmark.

çok geç düzeltemiyorum artık

Düzeltin bence. Bir daha paylaşmamanızı temenni ederim.

Son düzenleme:
Ben hala nedenini anlayamadım yalan olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar kendileri kullananlar yazıyor
CpuBoss, Cpu World, gibi internet siteleri test yaparlar fakat pratikte hiç doğrulandığını görmedim. Bu yüzden forumda yasak.

Ben pek anlamıyorum . Anlık bana yardımcı olurmusunuz ? Bu arada takas iptal oldu , başka seçeneklere bakıyorum.
Bütçeniz nedir? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim.

CpuBoss, Cpu World, gibi internet siteleri test yaparlar fakat pratikte hiç doğrulandığını görmedim. Bu yüzden forumda yasak.

Bütçeniz nedir? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Hmm tamam sağolun bilgilendirdiğiniz için biraz saçma geldi bana ama yapacak bir şey yok.

Bütçe olarak değil , intermetten bulduklarıma bakıyorum . Burada fazla ve gereksiz olmaması için özelden yardımcı olabilir misiniz ?

Bütçe olarak değil , intermetten bulduklarıma bakıyorum . Burada fazla ve gereksiz olmaması için özelden yardımcı olabilir misiniz ?
Özel bilgilerimi vermeyi pek tercih etmiyorum. Fakat, size buradan yardımcı olacağım.

Hocam bu benim laptop . 64bit çalıştırdığımda ekran 803mb oluyor . Aynı zamanda ati radeon hd 7500-7600 ekran kartım mevcut ama görmüyor . Şimdi gpu-z kontrol ettim . Ekran kartı 1 gb olarak görünüyor malesef 512 mb oyuna ayırıyor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 78
  • Adsız1.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Lütfen yeni konu açın. Ve beni etiketleyin. Oradan yardımcı olayım. Arkadaşın konusunu kirletmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…