O site çoğu bilgileri yalan !. O sitenin, forumda paylaşılması yasak. Cevabınızı düzeltmenizi öneririm. Her test pratik gibi olmuyor.
Düzeltin bence. Bir daha paylaşmamanızı temenni ederim.aaa yasak mı paylaşmak niye ki
yalan olacak bir şey yok ki insanlar kendileri oyluyorlar kendi CPU larını.
Pratik dediniz ya işte kullanan insanların oylarıyla yapılıyor o benchmark.
çok geç düzeltemiyorum artık![]()
Ben pek anlamıyorum . Anlık bana yardımcı olurmusunuz ? Bu arada takas iptal oldu , başka seçeneklere bakıyorum.
Düzeltin bence. Bir daha paylaşmassınız umarım.
CpuBoss, Cpu World, gibi internet siteleri test yaparlar fakat pratikte hiç doğrulandığını görmedim. Bu yüzden forumda yasak.Ben hala nedenini anlayamadım yalan olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar kendileri kullananlar yazıyor
Bütçeniz nedir? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim.Ben pek anlamıyorum . Anlık bana yardımcı olurmusunuz ? Bu arada takas iptal oldu , başka seçeneklere bakıyorum.
CpuBoss, Cpu World, gibi internet siteleri test yaparlar fakat pratikte hiç doğrulandığını görmedim. Bu yüzden forumda yasak.
Bütçeniz nedir? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim.
Özel bilgilerimi vermeyi pek tercih etmiyorum. Fakat, size buradan yardımcı olacağım.Bütçe olarak değil , intermetten bulduklarıma bakıyorum . Burada fazla ve gereksiz olmaması için özelden yardımcı olabilir misiniz ?
Lütfen yeni konu açın. Ve beni etiketleyin. Oradan yardımcı olayım. Arkadaşın konusunu kirletmeyelim.Hocam bu benim laptop . 64bit çalıştırdığımda ekran 803mb oluyor . Aynı zamanda ati radeon hd 7500-7600 ekran kartım mevcut ama görmüyor . Şimdi gpu-z kontrol ettim . Ekran kartı 1 gb olarak görünüyor malesef 512 mb oyuna ayırıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.