Arkadaslar ilerliyen Günlerde bir sistem toplamayi planliyorum ve parcalari kararlastirmaya calistim. Yalniz bilgili olan arkadaslarinda görüslerini almak istedim. Benim cok fazla sistem üzerinde bilgim yok. Bu iste usta olan arkadaslarin görüslerinide bilmek istedim. Ayrica yurt disinda yasiyorum. Sistemi amazondan siparis verip kendim parcalari birlestirmeyi düsünüyorum.
Recep arkadasimiz nimet gibi. Verdigi bilgilerden yararlanarak biseler yapmaya caliscaz insallah. Kendisine cok tessekür ederim. İnsanlara böle güzel ayrintili bilgiler verdigi icin.
Sistemi türkiyede toplayip buraya getirmeyi düsündüm ama bununda yanlis olacagi kanatine vardim. Çünkü garanti benim icin büyük problem olacak. Onun icin burdan toplamaya karar verdim. Hazir alacagim kasalar cok ama icinde ne tür hangi marka parcalar kullanildigini bilemiyorum. Bu da sorun teskil ediyor. Ayrica kasanin kapagini acamiyorsunuz istediniz üzere.
Ben galiba bazi parcalarda fazla ucmus olabilirim. Eger cok abartili bir parca var ise sistemde sonucta bunu oyun icin kullanicam. Render almak icin kullanacagim bi sistem degil. Yada bir is bilgisayari olmucak yani cokta fazla. O yüzden fazla para"da israf etmek istemiyorum ama ileriye yönelik bir sistemde olmasi fena olmaz.
Genellemek Olarak Sistem bu Arkadaslar. i7 yapmayi düsünüyordum ama oyun icin epey fazla kaciyormus. Arastirmalarim sonucunda öyle gördüm ve fazlada masraf yapmayim dedim. Anakart da cok düsündüm ve psu yeterli gelicekmidir? RAM'ler nasil ? Genelleme olarak yorumlarinizi bekliyorum.
İlgi ve alakaniz icin simdiden tessekür ederim.
Recep arkadasimiz nimet gibi. Verdigi bilgilerden yararlanarak biseler yapmaya caliscaz insallah. Kendisine cok tessekür ederim. İnsanlara böle güzel ayrintili bilgiler verdigi icin.
Sistemi türkiyede toplayip buraya getirmeyi düsündüm ama bununda yanlis olacagi kanatine vardim. Çünkü garanti benim icin büyük problem olacak. Onun icin burdan toplamaya karar verdim. Hazir alacagim kasalar cok ama icinde ne tür hangi marka parcalar kullanildigini bilemiyorum. Bu da sorun teskil ediyor. Ayrica kasanin kapagini acamiyorsunuz istediniz üzere.
Ben galiba bazi parcalarda fazla ucmus olabilirim. Eger cok abartili bir parca var ise sistemde sonucta bunu oyun icin kullanicam. Render almak icin kullanacagim bi sistem degil. Yada bir is bilgisayari olmucak yani cokta fazla. O yüzden fazla para"da israf etmek istemiyorum ama ileriye yönelik bir sistemde olmasi fena olmaz.
- Thermaltake Urban S31 Mid Tower : Kasa
- Corsair CX Series 750Watt Modular 80 PLUS Bronze ATX/EPS Netzteil (CX750M) : PSU
- ASUS GeForce GTX 780 3072MB GDDR5 PCI-E 3.0 384bit : Ekran Karti
- Intel core i5 4570 Prozessor (3,2GHz, Sockel LGA1150, 6MB Cache) boxed : islemci
- Asus Maximus VI Hero Mainboard Sockel 1150: Amazon.de: Computer & Zubehör Anakart
- Corsair Vengeance Schwarz 8GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Arbeitsspeicher (CMZ8GX3M2A1600C9) : Ramler
- Western Digital WD10EZEX Blue 1TB interne Festplatte (8,9 cm (3,5 Zoll), SATA 6Gb/s, 64 MB Cache) : Hardisk
- ARCTIC Freezer 13 - Prozessorkühler mit 92 mm PWM Lüfter - CPU Kühler für AMD und Intel Sockel bis zu 200 Watt Kühlleistung - Multkompatibel- Mit voraufgetragener MX-4 Wärmeleitpaste : Sogutucu
- Kingston SSDNow V300 interne SSD-Festplatte 240GB (6,4 cm (2,5 Zoll), SATA III) schwarz : SSD
- PIONEER DVR-S21LBK DVD interner Brenner Schreibges : DVD Sürücü
Genellemek Olarak Sistem bu Arkadaslar. i7 yapmayi düsünüyordum ama oyun icin epey fazla kaciyormus. Arastirmalarim sonucunda öyle gördüm ve fazlada masraf yapmayim dedim. Anakart da cok düsündüm ve psu yeterli gelicekmidir? RAM'ler nasil ? Genelleme olarak yorumlarinizi bekliyorum.
İlgi ve alakaniz icin simdiden tessekür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: