Oyun Icin i5 4570 sistem toplama

Bezgen

Hectopat
Arkadaslar ilerliyen Günlerde bir sistem toplamayi planliyorum ve parcalari kararlastirmaya calistim. Yalniz bilgili olan arkadaslarinda görüslerini almak istedim. Benim cok fazla sistem üzerinde bilgim yok. Bu iste usta olan arkadaslarin görüslerinide bilmek istedim. Ayrica yurt disinda yasiyorum. Sistemi amazondan siparis verip kendim parcalari birlestirmeyi düsünüyorum.

Recep arkadasimiz nimet gibi. Verdigi bilgilerden yararlanarak biseler yapmaya caliscaz insallah. Kendisine cok tessekür ederim. İnsanlara böle güzel ayrintili bilgiler verdigi icin.

Sistemi türkiyede toplayip buraya getirmeyi düsündüm ama bununda yanlis olacagi kanatine vardim. Çünkü garanti benim icin büyük problem olacak. Onun icin burdan toplamaya karar verdim. Hazir alacagim kasalar cok ama icinde ne tür hangi marka parcalar kullanildigini bilemiyorum. Bu da sorun teskil ediyor. Ayrica kasanin kapagini acamiyorsunuz istediniz üzere.

Ben galiba bazi parcalarda fazla ucmus olabilirim. Eger cok abartili bir parca var ise sistemde sonucta bunu oyun icin kullanicam. Render almak icin kullanacagim bi sistem degil. Yada bir is bilgisayari olmucak yani cokta fazla. O yüzden fazla para"da israf etmek istemiyorum ama ileriye yönelik bir sistemde olmasi fena olmaz.

Genellemek Olarak Sistem bu Arkadaslar. i7 yapmayi düsünüyordum ama oyun icin epey fazla kaciyormus. Arastirmalarim sonucunda öyle gördüm ve fazlada masraf yapmayim dedim. Anakart da cok düsündüm ve psu yeterli gelicekmidir? RAM'ler nasil ? Genelleme olarak yorumlarinizi bekliyorum.

İlgi ve alakaniz icin simdiden tessekür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overlock Yapmayi düsünmüyorum. Anlamadim seyler cünkü. Sanirim 4670k Overlock yapilabilir bir islemci. Carpanlari acik, ramler icin 1600mhz yetecegini düsünüyorum. Ama cooler master sogutucu ile sogutucuyu degistirmek mantikli. Tessekür ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı