Oyun için kablosuz, kulak içi kulaklık var mı?

Bütçe
10.000 TL

vatoz28

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2021
Mesajlar
127
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar.

Genelde Warzone oynuyorum ve halihazırda SteelSeries Arctis 9 kullanıyorum. Kulaklıktan memnunum fakat uzun süre kullanım sonunda baş ağrısı, terletme vs yapıyor. Bu sebeple Wireless Dongle'ı vs olan bir kulak içi kulaklığa geçmek istiyorum. Biraz araştırdım fakat tüm bu kulak içi kulaklıklarda Bluetooth var, bu damin 60 ms gecikme demek. Kulak üstü kulaklıklarda olduğu gibi 2.4 GHz'le haberleşebilen, iyi mikrofonlu ve ses kasabileceğim bir kulak içi kulaklık yok mudur?

Bütçe sorunum çok yok, 10K'ya kadar çıkabilirim.
 
Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless
Önerim budur kullanmadım birçok e-sporcu olan olmayan kişiler kullanmaktadır.

Rtings sitesinden detaylı araştırma yapabilirsin.
Öneri için teşekkürler ama bu kulaküstü bir kulaklık.

Razer hammehead 2.4 sürümü var
Razerın 2 farklı modeli var;

ilki ps ve xbox için lisanlı sanırım razer hammerhead hyperspeed ama pc'de de çalışıyor. Kozmetik dışında da bir fark yok gibi duruyor. Diğeri de razer hammerhead pro hyperspeed ama aralarında 50 dolarlık bir fiyat farkı var. Fakat performans vs. olarak arada ki farka değer mi bilemiyorum. Öneriniz hangisini almak olur?
 
Son düzenleme:
Maalesef kullanmadım bende hocam, kulak içi olarak sadece Razer Hammerhead var diye biliyorum 2.4GHz çalışan, o yüzden onu önerdim size
 
Speednova geliyor yakında, ben de ona geçeceğim muhtemelen. Önerim o olur açıkçası;


Eyvallah hocam, bu kulaklığın dış görünüşünü baya beğeniyordum fakat bluetooth olduğu için almıyorum, 2.4ghz gelmesi çok iyi olmuş. Bunun çıkmasını beklicem ben de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı