FozyMen
Hectopat
Daha fazla
Yani hocam 300TL'ye bu klavyeyi almak benim işimi görür değil mi oyun oynarken. Ayrıca hemen bozulmaz değil mi?
Görür hocam niye bozulsunki hemen.
Ya hocam ben hiç AliExpress'ten alışveriş yapmadım da bu attığım fotoğraftaki ürün bahsettiğiniz e yooso Z11 modeli değil mi satıcı falan çok fark ediyor mu? Farklı ürün göndermezler değil mi?
Göndermezler hocam rahat olun.
Elektronik: E-YOOSO Z11 vergi dahil 339 TL
Switchler değişiyor ve tapeleyip kullanabilirsin. Peki herhangi bir öneriniz var mı switch olarak onu alıp mı tapeleyeyim yoksa şuankiler kalsın mı? Switchler değişiyor ve tapeleyip kullanabilirsin...www.technopat.net
Mouse tutuşun nedir hocam.Mouse olarak da şu ikisinden birini düşünüyorum. Şarj standı olan ürün bahsettiğim Attack Shark marka.
Mouse tutuşun nedir hocam.
Genelde elim fareyi kaplayacak şeklide tutarım.
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Göndermezler hocam rahat olun.
Elektronik: E-YOOSO Z11 vergi dahil 339 TL
Switchler değişiyor ve tapeleyip kullanabilirsin. Peki herhangi bir öneriniz var mı switch olarak onu alıp mı tapeleyeyim yoksa şuankiler kalsın mı? Switchler değişiyor ve tapeleyip kullanabilirsin...www.technopat.net
Almıs olabilirsin ama su iki ürüne bak istersen daha iyi diyorlarAma kablosuz istiyorum.
Hocam klavyenin göndericisi Redragon official Store olarak gözüküyor doğru firma mı?
Almıs olabilirsin ama su iki ürüne bak istersen daha iyi diyorlar.
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.644,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com