Oyun için klavye, mouse ve kulaklık önerisi

Nofaces

Hectopat
Klavye, mouse ve kulaklık önerir misiniz?
Öneri yapacağınız ürünlerin fiyat performans olarak iyi olmasını istiyorum.

Kulaklık 7.1, mouse 16000 ve üstü DPI, klavyenin de oyun klavyesi olmasını istiyorum.

Klavye hakkında fazla bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlarda şöyle bir yanılgı var. Mouse'un DPI ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Firmaların çakallığından başka bir şey değil. Vaktinde mecburen R6'yı 3000-3500 DPI'da oynuyordum ki şu an 800 DPI'dayım. 16k DPI'da oynasaydım ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. :)

Aynı şekilde her 7.1 kulaklık veya gaming klavye diye geçen her klavye iyi değildir. Dolayısıyla bütçe belirtilirse daha sağlıklı cevap verilebilir. Yoksa kendinize Asus Centurion 7.1 kulaklık, Steelseries Rival 650 mouse, Razer Firefly mousepad ve Corsair K95 Mekanik klavye almanızı öneririm.

İnsanlarda şöyle bir yanılgı var. Mouse'un DPI ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Firmaların çakallığından başka bir şey değil. Vaktinde mecburen R6'yı 3000-3500 DPI'da oynuyordum ki şu an 800 DPI'dayım. 16k DPI'da oynasaydım ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. :)

Aynı şekilde her 7.1 kulaklık veya gaming klavye diye geçen her klavye iyi değildir. Dolayısıyla bütçe belirtilirse daha sağlıklı cevap verilebilir. Yoksa kendinize Asus Centurion 7.1 kulaklık, Steelseries Rival 650 mouse, Razer Firefly mousepad ve Corsair K95 Mekanik klavye almanızı öneririm.
Sizde önerdiğiniz çok teşekkür ederim ama biraz abartı oldu yani [emoji2]

Bu arada aklımda Monster'in Pusat serisini almak var ama kararsızım. Dediğim gibi önerilere baktıktan sonra alacağım.

Bu arada aklımda Monster'in Pusat serisini almak var ama kararsızım. Dediğim gibi önerilere baktıktan sonra alacağım.

Benim tavsiyem aşağıdaki gibi olur.

• Steelseries Arctis 5 Kablolu veya Steelseries Arctis 7 Kablosuz Kulaklık
  • Zowie EC1-B (Büyük elliler için) veya Zowie EC2-B (Küçük elliler için) (EC 1A/2A da tercih edilebilir ama B olanların sensör kalitesi 1 tık daha iyi)
  • Hyperx Alloy FPS/Elite Mekanik klavye (hangisi uygun fiyatlıysa), fiyatı daha düşürmek isterseniz CoolerMaster Masterkeys Lite mecha-membrane klavye.
  • Steelseries QCK MousePad

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı