hocam toplam 400 lira fare klavye g300s'i makrosu için istiyordum varsa aynı ücrette makrolu fare önerirmisiniz ??Bütçeniz nedir? Ayrıca G300S almaktan kaçınınız. Rehber: G300s niye alınmaz? 3 tane G300S sahibi olarak en fazla 6 ay sonra sağ veya sol tuşta çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Elime tam oturuyordu keşke biraz daha kaliteli olsaydı.
G300s alınmaz.
Şöyle bir set daha iyi olabilir;Rehber: G300s niye alınmaz?
Selam. Forumda bolca önerilen ve önerilmiş G300s niye 2021 yılında alınmaz, bunu açıklayacağım. Başlayalım. Teknik özellikler. Logitech G300s, G300 ile birlikte 2011 yılında çıkış yaptı ve G3'ün yerini aldı. Fare 10 yıllık şu an yani. Sadece bu bile almamak için sebep aslında. Farede A3055...www.technopat.net
![]()
![]()
GAMENOTE Kb435l Kablolu Mekanik Rgb Gaming Klavye
GAMENOTE Kb435l Kablolu Mekanik Rgb Gaming Klavye / USB / Yok / Türkçe Q Klavye / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Hocam Gamenote iyi bir marka.Hocam fareyi sevmedim klavyede markasını bilemediğim için güvenemedim.
Logitech MX518 o fiyata alabileceğin en kaliteli mouse diyebilirim.Hocam fareyi sevmedim klavyede markasını bilemediğim için güvenemedim.
hocam yalan söylemeyeyim hayatımda hiç duymadım gamenote uHocam Gamenote iyi bir marka.
hocam az öncede demiştim beğenmedim çünki elime küçük gelcek gibi gözüküyorLogitech MX518 o fiyata alabileceğin en kaliteli mouse diyebilirim.
Sen duymadın diye kötü olmuyor yalnız. Gamenote Havit marka ürünlerin üstüne kendi markasını koyarak satıyor. Bahsettiğim Havit markası ise Türkiye'de pek bilinmese de yurtdışında gayet bilinen bir marka. Tavsiyem Gamenote klavyeyi alın.Hocam yalan söylemeyeyim hayatımda hiç duymadım Gamenote'u.
tamamdır hocam ama vatanda satıldığı hakkında hiçbir fikrim yok.Sen duymadın diye kötü olmuyor yalnız. Gamenote Havit marka ürünlerin üstüne kendi markasını koyarak satıyor. Bahsettiğim Havit markası ise Türkiye'de pek bilinmese de yurtdışında gayet bilinen bir marka. Tavsiyem Gamenote klavyeyi alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.