Oyun için klavye önerisi

xriwich

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben LoL ve Minecraft için klavye almak istiyorum. Herhangi bir öneri klavyeniz var mıdır? Yanında G300s alacağım klavyenin yanında ona göre öneriniz varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir? Ayrıca G300S almaktan kaçınınız. Rehber: G300s niye alınmaz? 3 tane G300S sahibi olarak en fazla 6 ay sonra sağ veya sol tuşta çift tıklama sorunu ortaya çıktı. Elime tam oturuyordu keşke biraz daha kaliteli olsaydı.
hocam toplam 400 lira fare klavye g300s'i makrosu için istiyordum varsa aynı ücrette makrolu fare önerirmisiniz ??

G300s alınmaz.
Şöyle bir set daha iyi olabilir;

G300s alınmaz.
Şöyle bir set daha iyi olabilir;

Hocam fareyi sevmedim klavyede markasını bilemediğim için güvenemedim.

Hocam yalan söylemeyeyim hayatımda hiç duymadım Gamenote'u.
Sen duymadın diye kötü olmuyor yalnız. Gamenote Havit marka ürünlerin üstüne kendi markasını koyarak satıyor. Bahsettiğim Havit markası ise Türkiye'de pek bilinmese de yurtdışında gayet bilinen bir marka. Tavsiyem Gamenote klavyeyi alın.

Sen duymadın diye kötü olmuyor yalnız. Gamenote Havit marka ürünlerin üstüne kendi markasını koyarak satıyor. Bahsettiğim Havit markası ise Türkiye'de pek bilinmese de yurtdışında gayet bilinen bir marka. Tavsiyem Gamenote klavyeyi alın.
tamamdır hocam ama vatanda satıldığı hakkında hiçbir fikrim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı