Analog kamera önerisi

akifmms

Decapat
Daha fazla  
Gidip gördüğüm yerleri fotoğraflamak için analog kamera almak istiyorum. Polaroid ve Fujifilm'e baktım. Bunun dışında sizin önerebileceğiniz kamera var mı? İkinci elde de almayı düşünüyorum, eski tarz kamera olabilir.

fotoğraf bilgin, temel pozlama, ışık bilgin ne kadar? dijital fotoğraf makinen var mı ? daha önce dslr kullandın mı ? her hangi bir yerden temel fotoğraf eğitimi aldın mı?
sırf instagramda görüp grenli, soluk renkli fotoğrafları beğenip analog fotoğraf makinesi alma. iki gün sonra bir köşeye atarsın.
polaroid, fuji baktım dediğine göre instaxları inceledin. otomatik bas çek makinelerdir. ama devamlı kartuşlarını alman lazım. bunların içinde 10 film olur. 10 poz çekersin biter. daha çok eğlence amaçlı çekimler yapılabilir. keza polaroidlerde 8 kare çıkar.

gerçekten analog fotoğraf çekeceksen önce dijitalde temel bir fotoğraf eğitimi al. neyin nasıl çekildiğini mantığını kavra. bol bol fotoğraf çek. ardından güzel bir slr analog fotoğraf makinesi alırsın. kendi filmini kendin yıkarsın. böylece analog fotoğraftan gerekten zevk alırsın.

ben bir süredir tamamen analog fotoğraf çekiyorum. filmimi kendim yıkıyorum. imkan bulduğumda karanlık odada baskısını yapıyorum.
ayrıca filmler ve banyo malzemelerinin fiyatlarıda baya bi pahalı.

Fotoğraf bilgin, temel pozlama, ışık bilgin ne kadar? Dijital fotoğraf makinen var mı? Daha önce DSLR kullandın mı? Herhangi bir yerden temel fotoğraf eğitimi aldın mı?
Sırf Instagram'da görüp grenli, soluk renkli fotoğrafları beğenip analog fotoğraf makinesi alma. İki gün sonra bir köşeye atarsın.
Polaroid, fuji baktım dediğine göre instaxları inceledin. Otomatik bas çek makinelerdir. Ama devamlı kartuşlarını alman lazım. Bunların içinde 10 film olur. 10 poz çekersin biter. Daha çok eğlence amaçlı çekimler yapılabilir. Keza polaroidlerde 8 kare çıkar.

Gerçekten analog fotoğraf çekeceksen önce dijitalde temel bir fotoğraf eğitimi al. Neyin nasıl çekildiğini mantığını kavra. Bol bol fotoğraf çek. Ardından güzel bir SLR analog fotoğraf makinesi alırsın. Kendi filmini kendin yıkarsın. Böylece analog fotoğraftan gerekten zevk alırsın.

Ben bir süredir tamamen analog fotoğraf çekiyorum. Filmimi kendim yıkıyorum. İmkan bulduğumda karanlık odada baskısını yapıyorum.
Ayrıca filmler ve banyo malzemelerinin fiyatları da bayağı bir pahalı.

Doğal fotoğraf çekmeyi seviyorum gezdiğim gördüğüm yerlerin fotoğraflarını çekip odama asmak için almayı düşünüyorum herhangi bir fotoğraf makinesi eğitimim vs. yok film masraflarını da araştırdım zaten dediğim gibi gittiğim yerleri ve yürürken dolaşırken gördüğüm doğal anları yakalamak istiyorum telefondan çekilen fotoğraflar aynı tadı vermiyor belki dijitalde alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı