Oyun için klavye ve mouse önerisi

AsakaXenshi

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar selam genellikle FPS oyunları oynuyorum mouse ve klavyemi değiştireceğim. İnternette biraz araştırma yaptı VXE R1 Pro öneren oldu fare için klavye içinse Akko veya mad68 öneren oldu. Bütçe olarak bunları alabilirim fakat 2. el temiz daha farklı ürün de bakabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
VXE R1 Pro Max ve mad68 he kullanıyorum menmunum.
klavyeyi kablosuz düşündüm ayrıca alternatif olarak rahat ettirir gibime geldi ama. Bir de switch sesleri açısından yüksek sesli olsun istiyorum. Bir de pençe tutuş kullanıyorum rahatsız eder mi acaba?? pro max

Klavyeyi kablosuz istiyosanız fun 60 alabilirsin farede o fiyata R1 Pro alınır.

Klavyeyi kablosuz istiyosanız fun 60 alabilirsin farede o fiyata R1 Pro alınır.
4k dongle almam gerekir mi yoksa geldiği gibimi kullanayım? Kimisi takılma yapar falan demiş ama 4k veya 8k çok gerekli olur mu bilemedim.

Mad r icin ne diyorsunuz?

Mad r modelini hafifletmek için malzeme kalitesinden bayağı ödün vermişler sıktığında içine esneyen bir model. VXE R1 Pro değil de R1 Pro Max öneririm şahsen ben 4K dongle için daha el verişli bir bataryası var R1 Pro'ya 4K dongle bağlayınca batarya süresi az gidiyor.

Sanırım scyrox V6 alacağım gibi ama pence tutuyorum ondan korkuyorum mouse kucuk mu acaba diye. Çünkü DeathAdder V2 kullanıyorum şu an buyuk fare tam benlik.

@egemebb hocam sizden bir tane de klavye onerisi alabilir miyiz? Bir de scyrox son karariniz mi? Fps oynuyorum genellikle sipariş vereceğim ondan dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…