Oyun için klavye ve mouse önerisi

Eğer düzgün bir yayılım yaparsanız takılma yaşamazsınız hocam, problem olmaz.
Tamamdır tesekkur ederim.

Eğer düzgün bir yayılım yaparsanız takılma yaşamazsınız hocam, problem olmaz.

Bu arada sormayı unuttum fare için herhangi bir öneriniz var mı ayar olarak?

1741499077977.png

Son düzenleme:
Long distance modunu açınca ne oluyor acaba? Lod ayarını minimumda tutmanızı öneririm düşük DPI + düşük sens oynuyorsanız.
Long distance şey sanırım dongle uzakta ise onun çekim gücü ile alakalı. Ama şarjdan gidiyor tabi açınca. DPI sabit kalsa da oluyor oyun içinde düşük sens oynuyorum evet.

Long distance modunu açınca ne oluyor acaba? Lod ayarını minimumda tutmanızı öneririm düşük DPI + düşük sens oynuyorsanız.
Ayrıca ileride merak ettiğim için lamzu x geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz bu yeter mi? Biraz keyfi olacak ama.

Ayrıca ileride merak ettiğim için lamzu x geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz bu yeter mi? Biraz keyfi olacak ama.

Long distance şey sanırım dongle uzakta ise onun çekim gücü ile alakalı. Ama şarjdan gidiyor tabii açınca. DPI sabit kalsa da oluyor oyun içinde düşük sens oynuyorum evet.

Ayrıca ileride merak ettiğim için Lamzu X geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz bu yeter mi? Biraz keyfi olacak ama.

Ayrıca ileride merak ettiğim için Lamzu X geçmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz bu yeter mi? Biraz keyfi olacak ama.

Mouseu kaldırdığınız zaman istenmeyen hareket etmelere sebep olacaktır, Rapid triggerde olduğu gibi bir ayar pek sayılmaz maalesef. En düşüğe çekin mümkünse.

Şu anlık yeterli fakat ne kadar uzun bir zaman diliminden bahsediyorsunuz acaba?

Biraz bakındım ve evet fiyatına göre çok iyi duruyor.

Mouseu kaldırdığınız zaman istenmeyen hareket etmelere sebep olacaktır, Rapid triggerde olduğu gibi bir ayar pek sayılmaz maalesef. En düşüğe çekin mümkünse.

Şu anlık yeterli fakat ne kadar uzun bir zaman diliminden bahsediyorsunuz acaba?

Biraz bakındım ve evet fiyatına göre çok iyi duruyor.
İstesem şuanda da alırım ama bu mouse aşırı hoşuma gitti ve baya kaliteli yorumlarda bir sarj konusunda olumsuz yorum yapan vardı ama çok sorun edeceğini sanmıyorum. Yani aralarında uçurum bir fark yoktur herhalde?

İstesem şu anda da alırım ama bu mouse aşırı hoşuma gitti ve bayağı kaliteli yorumlarda bir şarj konusunda olumsuz yorum yapan vardı ama çok sorun edeceğini sanmıyorum. Yani aralarında uçurum bir fark yoktur herhalde?

Hocam zaten scyrox Lamzu'nun alt markası. Lamzu maya X alınır fiyatına göre gayet güzel

Hocam zaten scyrox Lamzu'nun alt markası. Lamzu maya X alınır fiyatına göre gayet güzel

Bana önerdiğiniz fare muazzam zaten ondan şüphemiz yok dediğim gibi keyfi biraz aslında. İleride tekrardan bir alım sürecine girersem etiketlerim sizi. Bu arada klavyede çok güzel aşırı memnum kaldım.

Bana önerdiğiniz fare muazzam zaten ondan şüphemiz yok dediğim gibi keyfi biraz aslında. İleride tekrardan bir alım sürecine girersem etiketlerim sizi. Bu arada klavyede çok güzel aşırı memnum kaldım.

Beğenmenize sevindim hocam :) skatez aldınız mı? Birçok kişi skatezden memnun kalmadığını söylüyordu.

Beğenmenize sevindim hocam :) skatez aldınız mı? Birçok kişi skatezden memnun kalmadığını söylüyordu.
Kendi skatezleri ile oynuyorum hiç sorun yaratmadı bana hatta oyunlarda tepkime sürem vs çok fark etti daha üstüne iyi oynamaya başladım garip şekilde. Mousepad alırken alacağım onu da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı