Oyun için klavye ve mouse önerisi

Sanırım kargoya vermişlerdir 2'den önceki siparişleri veriyorlar diye biliyorum. İptale etsem klavyeyi siz yine de önerseniz bakayım ben.

Şimdi aradım kargoya verilmiş. Diyor yarın hiç açmadan ürünü yollarsanız iade yaparız dedi fakat öyle de bi 10 gün kadar karta para gelmesini bekleyeceğim. Sizin başka öneriniz varsa eğer bakayım bi olmadı değerlendireyim.

Son düzenleme:

Hocam FPS oyunları oynuyorsanız Akko çok iyidir. Ancak öyle hikaye falan oynuyorsanız attığım klavye güzel.

Hocam FPS oyunları oynuyorsanız Akko çok iyidir. Ancak öyle hikaye falan oynuyorsanız attığım klavye güzel.
Şöyle söyleyeyim size oynamadığım oyun kalmadı açıkçası ve hikaye türü oyunları da bu klavye oynatır gibime geliyor alıştıktan sonra. Genel olarak FPS oynuyorum ama yön tuşlarını bir araba yarışı oynarken kullandım harici zaten kolla oynuyorum. Bir de iade ile uğraşmak yerine kalsın dedim ikisi de çok kaliteli duruyor.

Zaten oynatır hocam hikaye belki numpad sıkıntısı çekersiniz. Ancak bende %60 kullanıyordum alışamadım gidip sattım %75 aldım. Ancak Akko FUN60 Pro olsa kullanırdım.

Zaten oynatır hocam hikaye belki numpad sıkıntısı çekersiniz. Ancak bende %60 kullanıyordum alışamadım gidip sattım %75 aldım. Ancak Akko FUN60 Pro olsa kullanırdım.
Öneriniz var mı bir tane %75 olan siz atabilirseniz zahmet olmaz ise ben değerlendireyim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…