Onu ben de fark ettim siz bana sadece numpad yüzünden sıkıntı çekersin diyorsanız yüzde yüz eğer. İade edeceğim yarın klavyeyi lakin sorun olmaz çok derseniz hiç uğraşmak istemiyorum. Çünkü karttan satın aldım bir de iade falan vs çok uğraştıracak.
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] bu manyetik switch. Yeni üretim olduğu için bazı sorunların giderildiğini sanıyorum.
Başka bir şeyler de önerebilirim ancak gaming.gen.TR'de sıra var anlamadım bende ne sırası bu
Onu ben de fark ettim siz bana sadece numpad yüzünden sıkıntı çekersin diyorsanız yüzde yüz eğer. İade edeceğim yarın klavyeyi lakin sorun olmaz çok derseniz hiç uğraşmak istemiyorum. Çünkü karttan satın aldım bir de iade falan vs çok uğraştıracak.
sorun yok o zaman. ben size kaliteli bir tane önereyim yine driveri falan da var istediğinizi atayabiliyorsunuz. çok fazla para vermeye gerek yok derseniz de daha ucuzu bulunur. Darmoshark K3 Pro Numpad
sorun yok o zaman. ben size kaliteli bir tane önereyim yine driveri falan da var istediğinizi atayabiliyorsunuz. çok fazla para vermeye gerek yok derseniz de daha ucuzu bulunur. Darmoshark K3 Pro Numpad
Bu çok tatlı güzel duruyor bunu alırım ben teşekkür ediyorum size. Çünkü gaminggene baktım o fiyatlara pek çıkmıyor beyaz falan böyle özelliikleri bunun gibi olan kaliteli tekrar macera aramaya gerek yok diye düşündüm bir daha iade vs bekle falan. Tabi siz yerimde olsanız ne yapardınız merak etmedim değil?
Bu çok tatlı güzel duruyor bunu alırım ben teşekkür ediyorum size. Çünkü Gaming.Gen.TR'e baktım o fiyatlara pek çıkmıyor beyaz falan böyle özelliikleri bunun gibi olan kaliteli tekrar macera aramaya gerek yok diye düşündüm bir daha iade vs bekle falan. Tabii siz yerimde olsanız ne yapardınız merak etmedim değil?