Oyun için klavye ve mouse önerisi

Evet bayağı güzel model bu. Taksitle falan halledebiliyorsanız olur. Mouseniz neydi bu arada?
scyrox v6 aldım siz önerdiğiniz için. Onu da değiştirmeyelim

scyrox v6 aldım siz önerdiğiniz için. Onu da değiştirmeyelim
Siz bu son attığımda okey iseniz onu alayım ben şimdi karttan diğerini de iptal ettiririm zaten. Fakat şöyle bir şey var bu klavyede rgb vs yok sanırım değil mi ya da ışıklandırma? Dikkatimi çekti başka önereceginiz klavye var mi buna mi okey diyorsunuz? Bir de numpadden kastınız o sayılar değildi sanırım değil mi?

Son düzenleme:

Klavye tamamen RGB 16.8 milyon renk içeriyor. Numpadden kastığım ise evet o sayılar. Mouseniz gayet güzel hocam değiştirmeye gerek yok.

Klavye tamamen RGB 16.8 milyon renk içeriyor. Numpadden kastığım ise evet o sayılar. Mouseniz gayet güzel hocam değiştirmeye gerek yok.
Ben bunda göremedim sayıları o yüzden sordum size. %75 diyince direkt baktım üstün körü. Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch) siz bunu mu tavsiye ediyorsunuz daha çıkmaya gerek yok sanırım. Başka önerdiğiniz model var mi bu fiyatlara yoksa? Yarın ultrayı iade edeceğim.

Bu fiyata gayet güzel ürün. Ayrıca mouse içinde skatez de alabilirsiniz Wraith'den almışken.
Mousepad bakacağım ama daha sonra alırım onu FPS için o da. Keşke sabah %75 olayını konuşup ise girişseydik. İade ile uğraşmaz idik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…