Ben bu klavyeyi karttan cekeceğim tekrar para beklemek sıkıntı olacağı için iade para geri gelene kadar taksit ile alırım sorun yok sizin öneriniz nedir? Siz buna mı okeysiniz? Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Ben bu klavyeyi karttan cekeceğim tekrar para beklemek sıkıntı olacağı için iade para geri gelene kadar taksit ile alırım sorun yok sizin öneriniz nedir? Siz buna mı okeysiniz? Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Siz bu son attığımda okey iseniz onu alayım ben şimdi karttan diğerini de iptal ettiririm zaten. Fakat şöyle bir şey var bu klavyede rgb vs yok sanırım değil mi ya da ışıklandırma? Dikkatimi çekti başka önereceginiz klavye var mi buna mi okey diyorsunuz? Bir de numpadden kastınız o sayılar değildi sanırım değil mi?
Scyrox V6 aldım siz önerdiğiniz için. Onu da değiştirmeyelim
Siz bu son attığımda okey iseniz onu alayım ben şimdi karttan diğerini de iptal ettiririm zaten. Fakat şöyle bir şey var bu klavyede RGB vs yok sanırım değil mi ya da ışıklandırma? Dikkatimi çekti başka önereceginiz klavye var mi buna mi okey diyorsunuz? Bir de numpadden kastınız o sayılar değildi sanırım değil mi?
Ben bunda göremedim sayıları o yüzden sordum size. %75 diyince direkt baktım üstün körü. Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch) siz bunu mu tavsiye ediyorsunuz daha çıkmaya gerek yok sanırım. Başka önerdiğiniz model var mi bu fiyatlara yoksa? Yarın ultrayı iade edeceğim.
Ben bunda göremedim sayıları o yüzden sordum size. %75 deyince direkt baktım üstün körü. Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch) siz bunu mu tavsiye ediyorsunuz daha çıkmaya gerek yok sanırım. Başka önerdiğiniz model var mi bu fiyatlara yoksa? Yarın ultrayı iade edeceğim.