Oyun için LED tavsiyesi

Katılım
4 Şubat 2012
Mesajlar
3.204
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 2ms 21.5 inç'lik monitör arıyordum. Bazı arkadaşlar sağolsunlar Samsung S22A350H önerdiler ama güvendiğim mazalarda(Vatan gibi) stokta bulamadım. Buna alternatif şu iki model hakkında ne düşünüyorsunuz:
-AOC 21.5" E2243FW
-PHILIPS 227E3LHSU
AOC bana daha cazip geldi. Açıkçası 5Ms, 2Ms pek bi şey fark edeceğini sanmıyorum. İyi oynayan adam her türlü oynar ^^ Siz ne düşünüyorsunuz. AOC kaliteli bir marka mı?
 
AOC 21.5" E2243FW Modelini test etmedik ancak sağlam bir oyun bilgisayarında çalışırken izledim, 2-5 ms farkını ayırdedecek bir fark görünmüyordu, gayet güzel çalışıyordu. Elbette bu sadece kısa bir bakış, detaylı analiz değil. Markaya gelince, AOC eski bir marka, iyi ürünlerini de gördük, kötü ürünlerini de ama genel olarak olumlu bakıyorum.
 
Hm biraz daha araştırma yaptım ve daha uygun fiyata şu ikisini buldum:
-LG E2241S-BN 21.5
-Acer S220HQLBB
Ufak bi sorum var, bu monitörler Full HD diyor ama ne DVI var ne HDMI sadece D-Sub. Benim 7 yıllık LCD ekranımda bile DVI var. Çok görüntü farkı var mı DVI HDMI ve D-sub arasında?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aha benimkinin Samsung markası. Bendede Philips 170x6 var emektar. Ama inanılmaz ısınıyor panelin üst tarafı.

Samsung bence ekran markası olarak kaliteli çünkü ekranımı defalarca yere düşürdüm sinirlenip yumruk attığım oldu. Birde 2 yıl önce ekranın ortasına kameranın kösesi saplandı çıkardım ama hala çalışıyordu. Su an ekranda kalem ucu kadar delik var orası beyaz, masaüstünde belli oluyor ama oyunlarda kendini hatırlatmıyor. Isınma sorunu ise yok daha ne olsun ama çağın gerisinde kalıyor. :D
 
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı