Oyun İçin Mikrofon Önerisi

Şahsen ben diğer ekipmanlar dışında mikrofona yüksek meblağlar vermeyi doğru bulmuyorum. En fazla 20-30₺ veririm gerisini gereksiz buluyorum. Benim düşüncem yakınınızda olan bir teknoloji marketine girip uygun olan bir mikrofonu almanız.

RAMPAGE SN-RM7X MASAÜSTÜ LED MİKROFON kullanıyorum gayet hoş ama normal mikrofon standartına göre biraz büyük her gün kullanıyorum arkadaşlarım sesimin gayet akıcı geldiğini söylüyor önerebilirim şu anda 57 TL biraz fiyatı artmış
Hala bu mikrofonu kullaniyor musunuz?Ben masaüstü PC için LoL oynarken sesi hoperlorden alıyorum.bu yüzden sadece mikrofon almak niyetindeyim.oyunda konusurken karşıya hoperlor sesim yankı yapar mı ?

Güzel ama uzaktaki sesi algılamıyor çok uzaktan konuşmaman lazım.
Cevabınız için tesekkur ederim.yalnız sorumun cevabını alamadım.uzaktan derken yuzumuzden ne kadar mesafe uzaklıkta oldugunda etkisi azalıyor.ve hoperlorden bana gelen oyun sesi mikrofondan karşı tarafa iletilip karşı tarafı rahatsız ediyor mu yankı oluyor mu yani?

Cevabınız için tesekkur ederim.yalnız sorumun cevabını alamadım.uzaktan derken yuzumuzden ne kadar mesafe uzaklıkta oldugunda etkisi azalıyor.ve hoperlorden bana gelen oyun sesi mikrofondan karşı tarafa iletilip karşı tarafı rahatsız ediyor mu yankı oluyor mu yani?
Yapmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı