Oyun için modem önerisi

Sibirya

Centipat
Merhaba, genelde PUBG oynasam da ileride farklı şeyler de denerim. Özellikle ping süresi, gecikme süresi, kararlı bir bağlantı ile birlikte oyun içinde avantaj sağlayacak ne varsa bunları kazandıracak bir modem önerir misiniz? Ortalama 1000-2000 arası..

Son düzenleme:
DSL, Fiber?

Fiberde ben RT-AX82U kullanıyorum. Fiyatının 5000 TL olduğunu görünce irkildim. Almanız gereken modeme Custom Firmware yüklenebilmesi ya da iyi bir paket yönetimi olması gerekli güzel bir Ping değeri için.

Öncelikle teşekkürler hocam konuyla ilgilendiğiniz için. Tarihi bir konuda zora düşmüş birinin İlber Ortaylı'yı gördüğünde sahip olacağı hislere sahibim. Sizi bulmuşken birkaç şey daha sorayım müsaadenizle. Fiber 1000 Mbps kullanıyorum. Amazon'dan aldığım 2 adet CAT 7 kabloyu taktım. Hem PC modem arasına hem de GPON modem arasına. Max. 940 hız görüyor ölçülerde. İyi bir modem ile büyük bir fark görür müyüm? Benim kurşunum düşmana daha çabuk ulaşır mı:) Sizin hız kaç? PUBG'ya da benzeri FPS oyunlarında ping kaç oluyor? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Hızda fark göreceğini sanmıyorum.
  • Ping konusunda mevcut modemini bilmiyorum ama bu videoda ben epey iyi sonuç alıyorum Custom Firmware sonrası:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknik olarak iyileştirme sonrası ping düşeceği için kurşun rakibe daha hızlı ulaşır, evet :)
  • Benim hızım 1000/50.
  • Videodaki değerler benim değerlerim ama test etmemi istediğin bir oyun varsa yaz, akşam sunucusuna bağlanıp test ederim.Ya da şu anda mail bildirimleri çalışmadı için edemeyebilirim :)

Son düzenleme:
  • Hızda fark göreceğini sanmıyorum.
  • Ping konusunda mevcut modemini bilmiyorum ama bu videoda ben epey iyi sonuç alıyorum Custom Firmware sonrası:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknik olarak iyileştirme sonrası ping düşeceği için kurşun rakibe daha hızlı ulaşır, evet :)
  • Benim hızım 1000/50.
  • Videodaki değerler benim değerlerim ama test etmemi istediğin bir oyun varsa yaz, akşam sunucusuna bağlanıp test ederim. Ya da şu anda mail bildirimleri çalışmadı için edemeyebilirim :)

Hızda fark olması önemli değil hocam. Mevcut modemim ZTE Zxhn H298A. Benim için önemli olan tamamen oyun ping ve kurşun :) Fakat 5000 TL veremem en uyguna en iyi hangisi olacaksa, yazdığım modem modelimden ciddi farkı olacaksa değişeyim. Eğer zahmet olmazsa PUBG'yi test ederseniz iyi olur zamanınız da olursa bir oyun da atarsak daha ne isterim :)

En düşük 65ms geldi ki bana göre yüksek. WiFi ile test ettiğimi belirteyim:

1697277065665.png

Ama İrlanda ve Almanya yerine başka sunucu varsa ona da bakabilirim.

En düşük 65ms geldi ki bana göre yüksek. Wi-Fi ile test ettiğimi belirteyim:

Eki Görüntüle 1976629

Ama İrlanda ve Almanya yerine başka sunucu varsa ona da bakabilirim.

Hocam sunucuyu nasıl seçebiliriz. Dün müşteri hizmetleri ile görüştüm, ASUS'ya da diğer modemleri alırsanız kullanamazsınız, uyumlu olmadığı için dedi. Pingin yüksek olmasının sürücüler ile ilgisi olabilir mi? Format sonrası tüm driverları yükledim ama yine de bir ağırlık var gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı