Oyun için Moondrop Jiu vs Moondrop Chu II

Umarım siz de bir sıkıntı çıkmaz sorunu yaşadıktan sonra araştırdım Reddit'te bu sorundan bayağı bir müzdarip insan var kimisi kulaklığın deliklerini emerek çözmüş :D
Kulaklık bugün geldi kullandım her şey çok güzel ama csde sesler biraz fazla basslı geliyor. Normal mi?

Hocam bas mas önemi yok android telefondan istediğiniz ses karakterine ayarlayabilirsiniz keyfinize göre. 5 bant parametrik ekolayzır gayet yetiyor bana.

Ben şu an tanchjim zeroyu sennheiser IE800 ses karakterinde kullanıyorum deli gibi genişliyor sahnesi. Ama parametrik ekolzayzır önceden tecrübeniz olması lazım chu2nin csv dosyasını bilgisayarda eq apoda inceleyip üstüne 5 tane hangi db, q ve frekans değerlerinde girince istediğiniz sese benziyor bi denemelisiniz müzikle ve oyun videolarıyla falan.

Bu chu 2 ses karakteri dosyası.

Hocam bas mas önemi yok android telefondan istediğiniz ses karakterine ayarlayabilirsiniz keyfinize göre. 5 bant parametrik ekolayzır gayet yetiyor bana.

Ben şu an tanchjim zeroyu sennheiser IE800 ses karakterinde kullanıyorum deli gibi genişliyor sahnesi. Ama parametrik ekolzayzır önceden tecrübeniz olması lazım chu2nin csv dosyasını bilgisayarda eq apoda inceleyip üstüne 5 tane hangi db, q ve frekans değerlerinde girince istediğiniz sese benziyor bi denemelisiniz müzikle ve oyun videolarıyla falan.

Bu chu 2 ses karakteri dosyası.
Hocam cevabınız için teşekkürler ama equalizer apo programını indirdim ama .csv dosyasını nasıl içeri aktaracağımı çözemedim. Bir rehber vs. var mı konu hakkında?

graphiceq ekleyip sağdaki dosya simgesinden import kısmından ekleyeceksin. Bunu fikir vermesi açısından söyledim nasıl bi şekil oluşuyor parametrik ekolayzırda onu görmen için. Çünkü kulaklığın android uygulamasında frekans göstergesi yok. Bir de 20hz altında hatalı olabiliyor csv açınca o kısmı silebilirsin. Aşağıda moondrop uygulamasındaki gib i5 tane parametrik eklersin parametrik ekolayzır ayarının neyi nasıl değiştirdiğini görmen açısından fikir verir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-03 134155.jpg
    Ekran görüntüsü 2024-06-03 134155.jpg
    233,3 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı