Oyun için Moondrop Jiu vs Moondrop Chu II

Hocam bende Chu 2 aldim. Kucuk bir soru olacağı icin konu acma geregi duymadim simdiden ozur dilerim eger sorun varsa. Bende Nova 4 var kulak üstü olarak. Kutusunun icinden dongle uzatma kablosu cikiyor ben Chu 2'yi o uzatma kablosuna baglasam sorun cikar mi?
Kablo bu USB-C - USB-A Kablo

Yani kablonun kalitesine göre değişiyor diye biliyorum ben ama tabi SS gayet yeterli bi ürün üretmiştir diye düşünüyorum. Tabi bilgili arkadaşlar daha doğru yorum yapacaktır

Yok android telefona bağlaman lazım uygulamasından ayar yapıcaksın. eq apo sürekli açık olmasını tavsiye etmem. Önceki mesajlarda ekran görüntüsünü atmıştım tanchjim uygulamasının, moondropunki da benzer bi uygulama.

Hocam chu 2 oyun performansi nasıl?

Hocam yeni bir kulaklık cikti TRUTHEAR GATE ona da bakabilirsiniz.

Keske sipariş etmeden gorseydim diyordum bende. Eger aciliyetiniz yoksa bende Chu 2 deneyimimi sizle paylasmak isterim.

Öneri için teşekkürler fakat chu 2'ye ulaşması daha kolay olduğu için IEM kullanmaya ondan başlayayım demistim. Deneyiminizi benimle uzun uzun paylaşabilirsiniz, ve ayrıca müzik dinlemek, oyun oynamak gibi konulardaki performansındaki fikirlerinizi de bekliyorum.

Hocam paylasacak misiniz acaba?

Son düzenleme:
@spancer hocam mikrofonlu versiyonlusunu aldıysanız mikrofon performansını söyleyebilir misiniz? Bende Type-C olanını almayı düşünüyorum mikrofonu olduğu için ancak kablolu kulaklıklarda mikrofon belin orada kaldığı için sesin nasıl gittiğini kestiremedim yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…