Oyun için mouse pad önerisi

• Konuyu başlatan Onur58
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.973

Onur58

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangi mouse padi almalıyım? Üçü arasında kararsız kaldım. Veya sizin bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sizce hangi mouse padi almalıyım? Üçü arasında kararsız kaldım. Veya sizin bir öneriniz var mıdır?

İlk iki çakma, alınmaz. Üçüncünün boyutu hakkında bilgi yok fakat mouse pad modeli iyidir alınır fakat başka bir satıcıdan almanızı öneririm, çakma satabiliyorlar.

İlk iki çakma, alınmaz. Üçüncünün boyutu hakkında bilgi yok fakat mouse pad modeli iyidir alınır fakat başka bir satıcıdan almanızı öneririm, çakma satabiliyorlar.

Çakma derken?
Önerimdir:

Çakma derken?
Önerimdir:
40 TL'ye 40x40 Logitech mouse pad mi var sanıyorsunuz ciddi ciddi? Umarım ironidir. Razer için de aynısı geçerli. Bu firmaların hiç bir mouse pad modelinin 40x40 boyutlusunu 250'den aşağıya bulamazsın.
Var, 25x21 cm. Çok küçük.
Alınmaz.

40 TL'ye 40x40 Logitech mouse pad mi var sanıyorsunuz ciddi ciddi? Umarım ironidir. Razer için de aynısı geçerli. Bu firmaların hiçbir mouse pad modelinin 40x40 boyutlusunu 250'den aşağıya bulamazsın.

Alınmaz.

Alınabilir aslında kullanıma göre. Razer olanın çakması fena değil. Ondan bahsediyorum. Zira aynı şekilde attığım mouse pad de fena değil. Her şey orijinallik değil ondan bahsediyorum.

SteelSeries boyutu benim alanım için çok iyi onu alacağım.
Bazı arkadaşlar sahte olabilir demiş ama böyle bir şey mümkün mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı