Oyun için MSI Pulse 16 AI C1VFKG vs Gigabyte Aorus 16X 9SG

Anladım hocam. Ben MSI yorumlari genel marka olarak daha iyi gibi geldi bana. Bazi şikayetler okudum Gigabyte'le ilgili ondan emin olamadim.

Pulse 16 AI oyun için almak bence biraz saçma işlemcisi onun için sayılmaz, Aorus'un ekranı çok daha iyi. 65k ya kadar daha mantıklı oyun için cihaz var mı bira.

Onu bilemiyorum da şikayet var da çok fazla şikayet vardı Gigabyte'le ilgili ondan tereddut ettim biraz. Ben de hiç şans yok bir de bu elektronik aletlerde hep sıkıntı yaşadım ondan tirsiyorum.

Şikayet var sitesinin amacı zaten şikayetleri görmek, hepsi şikayet olacak elbette. Türkiye'de düzgün servis hizmeti veren nadir firma var. Ayrıca her şeyi neden bozulacak gibi bakıyorsunuz? Mantıklı seçenek elbette Aorus çünkü. MSI almak mantıksız gayet.

Kartı MSI DE 4060 olduğunu fark etmemişim bile.

Evet RAM harici herhangi bir üstün tarafi yok Pulse 16'nın. Sadece MSI Türkiye'de daha bilindik bir marka diye kararsiz kaldım. Gigabyte'la ilgili sorun yaşar miyim acaba diye. Teşekkür ederim cevaplariniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
@jelmander1905 Hocam bence bilindik olup olunmaması önemli olsa da kesin daha tanınır daha iyi demek değildir. Baksan Monster çok daha tanınmış marka TR de ama servisi iyi olmadığı bariz. Rica ederim.

Evet RAM harici herhangi bir üstün tarafi yok Pulse 16'nın. Sadece MSI Türkiye'de daha bilindik bir marka diye kararsiz kaldım Gigabyte'la ilgili sorun yaşar miyim acaba diye. Teşekkür ederim cevaplariniz için.

Değişilemeyen parçalara göre değil de RAM'e göre seçmek enteresan olmuş biraz:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı